Thrustmaster T80

Cena s DPH
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 343154
Thrustmaster

Thrustmaster T80 [4160598]

Volant je kompatibilný s konzolami PlayStation 3, PlayStation 4 a PlayStation 5.


Jediná oficiálna sada volantu a pedálov T80 pre PlayStation 4. 11 akčných tlačidiel, multismerový D-Pad, spätná väzba, sekvenčné riadenie pod volantom, nastaviteľné pedále a plná kompatibilita s PlayStation 5, PlayStation 4 aj PlayStation 3.

Autentický uhol otáčania volantu Vám umožní šoférovať ako profesionál a ponúka perfektnú presnosť a kompletnú kontrolu nad riadením. Ergonomický dizajn poskytuje dokonalú kontrolu nad všetkými typmi vozidiel - vrátane gumovej textúry na povrchu volantu - tá zaistí lepšiu manipuláciu a optimálny komfort v zákrutách aj pri driftovaní. Odpor vo volante zaistí autentický pocit z jazdy.

Produkt vyrobený na základe oficiálnej licencie PlayStation. Prv7 závodný volant pre závodné hry PlayStation! Licencia PlayStation zaručuje stopercentnú kompatibilitu v hrách a ponukách s oficiálnymi tlačidlami „PS“, „Share“ a „Options“. Oficiálny zabudovaný firmvér (umožňujúci automatické rozpoznanie volantu systémom PS4).

Volant má priemer 25 cm a má plnú výbavu: 11 akčných tlačidiel, multismerový D-Pad, páčky sekvenčného radenia umiestnené pod volantom a sadu veľkých nastaviteľných pedálov. 2 pedále so širokou opierkou pre nohy. Nastaviteľný uhol sklonu pre každý pedál. Brzdový pedál s progresívnym odporom.

Užite si skutočný pocit automobilových pretekov na PlayStation 4 vďaka exkluzívnej Bungee Cord technológii s realistickým lineárnym odporom len od firmy Thrustmaster.

  • volant s gumovou textúrou - 2 digitálne páčky sekvenčného radenia umiestnené pod volantom
  • sada 2 širokých pohodlných pedálov s nastaviteľným sklonom, brzdový pedál s progresívnym odporom
  • plne programovateľné funkcie: 2 páčky sekvenčného radenia, 11 akčných tlačidiel, D-Pad
  • nastaviteľná citlivosť volantu pre presné riadenie
  • auto-centrovanie
  • Thrustmaster Bungee Cord technológia - exkluzívny systém zaisťujúci realistický odpor
  • centrálny pripevňovací systém so širokými úchytmi pre optimálnu stabilitu pre všetky typy stolov


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách