Thrustmaster T.Flight Hotas 4

99,99 €
86,99 €
Cena bez DPH: 72,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 344150
Thrustmaster

Thrustmaster T.Flight Hotas 4 [4160664]

Joystick je kompatibilný s PC a konzolou PlayStation 4.


Thrustmaster nadšene predstavuje T.Flight Hotas 4: prvý plug-and-play joystick navrhnutý pre PlayStation 4. Doprajte si ergonomicky navrhnutý realistický joystick, ktorý je dokonale prispôsobený pre všetky druhy letu (letecký boj, vesmírne dobrodružstvo, civilný let atď.).

T.Flight Hotas 4, oficiálny joystick pre Playstation 4 a kompatibilný s PC, poskytuje vysokú úroveň reálnosti: páka má veľkú oporu na ruku a ponúka ľahko prístupné rýchlo reagujúce tlačidlo spúšte. Odpojiteľná plynová páka v životnej veľkosti poskytuje mimoriadne citlivý výkon. Dvojitý kormidlový systém funguje otáčaním rukoväte (s integrovaným uzamykacím systémom) alebo progresívnym sklápaním páky. T.Flight Hotas 4 je tiež programovateľný, mapovateľný a obsahuje internú pamäť na uloženie posledných nastavení, aj keď je odpojený.

  • Oficiálny joystick pre PlayStation 4 so vstavanými tlačidlami pre systém PlayStation 4 (PS/Share/Options).
  • Je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil všetkým typom letu a je ideálny pre použitie vo virtuálnej realite: plynová páka je odpojiteľná, dokonca aj vo virtuálnej realite.
  • Plug-and-play joystick pre zjednodušený a intuitívny herný zážitok.
  • Ďalšie kľúčové vlastnosti: nastaviteľný odpor rukoväte joysticku; veľká, pohodlná opierka na ruku; vyvážená základňa pre optimálnu stabilitu.

    Realistický, ergonomický joystick

    Ergonomický dizajn joysticku sa prispôsobí všetkým typom letu (letecký boj, vesmírne dobrodružstvo, civilný let atď.). Veľká opierka pre ruku pomáha hráčom držať svoju ruku vo veľmi stabilnej a uvoľnenej polohe, aby reagovali aj na tie najjemnejšie pohyby. Upravte odpor páky tak, aby vyhovoval vašim potrebám a preferenciám.

    Odpojiteľný plynový pedál

    Joystick obsahuje plynový pedál v plnej veľkosti, ktorý Vám umožní jednoducho ovládať zrýchlenie Vášho lietadla. Plynový pedál je odpojiteľný a môže byť umiestnený jedným z dvoch rôznych spôsobov: Odpojený a oddelený od joysticku (na vytvorenie autentických pilotných podmienok); alebo pripojený k joysticku (pre väčšiu stabilitu a zabratie menej miesta)

    Dvojitý kormidlový systém

    Joystick je vybavený funkciou kormidla, ktorá v lietadlách zodpovedá pedálom, ktoré pilot používa na otáčanie, čo umožňuje, aby sa lietadlo točilo okolo svojej vertikálnej osi (čím sa lietadlo otáča doľava alebo doprava). Táto funkcia kormidla je prístupná na joysticku otáčaním rukoväte (s integrovaným uzamykacím systémom) alebo progresívnym sklápaním páky.

    Doprajte si ergonomicky navrhnutý realistický joystick, ktorý je dokonale prispôsobený pre všetky druhy letu (letecký boj, vesmírne dobrodružstvo, civilný let atď.).

    Obsah balenia:

  • Joystick.
  • Odpojiteľná plynová páka.
  • Imbusový kľúč.
  • Informácie o záruke.

    hotas4



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách