Thrustmaster T-GT 2 pack, volant a základňa (bez pedálov) pre PC, PS5, PS4

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
699,99 €
605,99 €
Cena bez DPH: 504,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
53 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
49 €
Predĺžená záruka o 2 roky
79 €
Kód produktu: 437592
Thrustmaster

Thrustmaster T-GT 2 pack, volant a základňa (bez pedálov) pre PC, PS5, PS4 [4160846]

Produkt je kompatibilný s PS4, PS5 a PC.


Kľúčové vlastnosti

  • Zdokonalený a vylepšený vďaka viac ako 23 000 hodinám intenzívnej výskumnej a vývojovej práce.

  • Navrhnutý tak, aby pozdvihol úžasný výkon Force Feedback svojho predchodcu (T-GT) do ešte väčších výšin.

  • Úplne nová úroveň presnosti a odolnosti.

  • Oficiálne licencované pre PlayStation 5 a Gran Turismo

  • Poskytuje kľúčové výhody a realistické pocity v GT Sport vďaka prelomovým technológiám vrátane T-LIN, T-DCC a najmä T-DFB (3D vnímanie efektov Force Feedback ).

  • Spätná väzba v reálnom čase

  • Bezuhlíkový 40-wattový motor

  • Systém dvoch pásov, magnetická technológia

  • Vymeniteľný volant

  • Oficiálne licencované pre PlayStation 5 a Gran Turismo

T-AEC-Q: Odolnosť

Aby bola zaistená maximálna úroveň odolnosti a kvality v priebehu času, T-GT II SERVOBASE sa vyznačuje úplne novým elektronickým dizajnom s doskami plošných spojov certifikovaných AEC-Q zo skutočného automobilového priemyslu. Cieľom tohto prepracovania vnútorných komponentov použitých v T-GT II SERVOBASE od Thrustmaster je uspokojiť potreby najkonkurencieschopnejších profesionálnych pretekárov na svete, ktorí používajú svoje pretekárske simulačné vybavenie ako skutočné pracovné nástroje – počas extrémne dlhých tréningov a neuveriteľne intenzívnych súťaží.

T-GT-II-SERVOBASE-a

T-DCC: Presnosť

Manažment driftu je nutnosťou pre všetkých vodičov, ktorí potrebujú starostlivo kontrolovať šmyk svojho auta v zákrutách. S ohľadom na túto skutočnosť využíva T-GT II SERVOBASE technológiu umožňujúcu výpočet krivky driftu v reálnom čase (T-DCC), čím za každých okolností zachováva odozvu kolesa aj auta v hre. Táto vstavaná funkcia T-DCC umožňuje vodičom sústrediť svoju pozornosť na vykonávanie veľmi presných pohybov, aby boli pri jazde vždy o jeden alebo dva kroky vpredu.

T-GT-II-SERVOBASE-b

T-RTF: Odozva

Systém spätnej väzby v reálnom čase (T-RTF) znižuje časy výpočtu Force Feedback, čo umožňuje okamžitú odozvu. Efekty Force Feedback sú riadené vstavaným procesorom v reálnom čase. To znamená, že tieto efekty nezávisia od samotnej hry, aby sa predišlo akýmkoľvek škytavkám, pokiaľ ide o odozvu – a najlepšie na tom je, že to platí pre všetky hry, na konzolách aj na PC. Týmto spôsobom patentovaná technológia T-RTF od Thrustmaster umožňuje používateľom vychutnať si hru bez akýchkoľvek mŕtvych zón alebo latencie.

T-GT-II-SERVOBASE-c

T-LIN: Linearita

Pretekárske koleso Thrustmaster T-GT II SERVOBASE zaisťuje dokonale lineárne efekty Force Feedback: sila pociťovaná používateľom je 100% úmerná sile určenej v hre. Správanie áut a podmienky na trati sú verne reprodukované s úchvatnou úrovňou detailov. To umožňuje pretekárom predvídať a efektívnejšie reagovať na podmienky na trati, vďaka informáciám prenášaným cez pretekársky volant. To zlepšuje porozumenie používateľov ich jazde, pomáha im prekonávať rekordy a vyhrávať preteky.

T-40VE: Rýchlosť

40-wattový motor pretekárskeho volantu T-GT II SERVOBASE sa vyznačuje dokonale lineárnou spätnou väzbou sily a neuveriteľnou rýchlosťou (dynamickým krútiacim momentom) – od dlhých zákrut až po super citlivé krivky S. Tento vysokovýkonný motor poskytuje rýchlosť potrebnú na generovanie pozoruhodne dynamických a silných efektov. Vďaka svojej rýchlosti motor tiež prenáša rýchlejšie a silnejšie reakcie na pretekárov v reálnom čase, vylepšené patentovanou technológiou T-LIN spoločnosti Thrustmaster.

T-GT-II-SERVOBASE-e

T-DFB: Hĺbka

Roky spolupráce so spoločnosťou Polyphony Digital viedli k vytvoreniu hlbokých vnemov na stĺpiku riadenia. Kombinácia vylepšenej Force Feedback bezkomutátorových motorov s touto technológiou Depth Feedback vytvára realistické 3D vnímanie prostredia. Ako doplnok k štandardnej Force Feedback tento systém zlepšuje zážitok z jazdy s novým radom efektov vrátane priľnavosti pneumatík (priľnavosť alebo sklz) pri nedotáčavosti a pretáčavosti, presuny hmoty, textúry a nepravidelnosti vozovky, odpruženie a ďalšie parametre špecifické pre každé vozidlo a obvod.

T-Turbo: Výkon

Tento externý napájací zdroj poskytuje konštantnú silu a masívny špičkový výkon (400 wattov), aby mohol okamžite reagovať na ultrarýchle požiadavky z hier – poskytované funkciou T-LIN a motorom T-40VE počas herných fáz, ako sú kolísanie výkonu alebo viacnásobné zákruty. Toroidný tvar napájacieho zdroja optimalizuje účinnosť oproti teplu na 86%, s dizajnom bez rebier.

T-M.C.E.: Stabilita

Motor-Cooling-Embedded systém udržuje linearitu a dynamiku s výkonným motorom T-40VE. Vďaka T-M.C.E. technológii, motor T-40VE riadi prenos a odvod tepla efektívnejšie než kedykoľvek predtým. T-40VE obsahuje tento chladiaci systém priamo v samom srdci motora, vo veľmi obmedzenom a uzavretom prostredí. Táto kombinácia zaisťuje stálu presnosť, pokiaľ ide o vykreslenie výkonu a efektov T-GT II aj pri tých najdlhších pretekárskych jazdách, čo umožňuje vodičom zažiť plnú nálož pocitov.

T-F.O.C.: Kontrola

T-F.O.C. Algoritmus so snímačmi Hall Effect: Patentovaná technológia Thrustmaster identifikuje polohu pretekárskeho volantu s dokonalou presnosťou a poskytuje bezkonkurenčnú presnosť. Vďaka svojej presnosti a použitiu optimalizovaného F.O.C. algoritmu, motor reaguje dynamicky a rýchlo na požiadavky na zvýšenie krútiaceho momentu a zároveň znižuje poklesy výkonu.





Súvisiace produkty (2)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách