Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - PS4Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - PS5Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
122,99 €
Cena bez DPH: 102,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 440711
2KEN dabing

Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) [XBOX ONE]

Hra Tiny Tina’s Wonderlands nie je zahrnutá. Obsah Treasure Trove je dostupný len v angličtine.

Posaďte sa, pretože Tina má jediný zberateľský box, pri ktorom garantuje že nie je mimic, ktorý ožije a zožerie celú vašu rodinu. Tiny Tina’s Treasure Trove je dedičstvo, ktoré ohúri vašich priateľov a vo vašich nepriateľoch vyvolá žiarlivosť.

Butt Stallion Pyšák

  • Naši seniorskí vedci a dizajnéri spojili svoje mysle a priniesli plyšovú verziu najkrajšieho, ikonického a majestátneho vládcu v celej zemi - kráľovnú Butt Stallion. Pokľaknite pred jej veličenstvom!
Ilustrované Tarotové Karty
  • Nahliadnite do vašej veľkolepej budúcnosti s balíčkom 78 elegantne vytvorených, zlatom potiahnutých tarotových kariet.
Samostatné Bunkers & Badasses Module
  • Vôjdite do žaláru vlastnej mysle s oficiálnymi Bunkers & Badasses One-Shot! Použite silu predstavivosti a preneste seba a svojich priateľov do fantastického sveta.
Enamelové brošne vašich spoločníkov
  • Všetky výhody priateľstva bez nevýhod! Prineste svojich verných služobníkov kdekoľvek idete s týmito žiarivými a nesmierne milými enamelovými brošňami (len si dávajte pozor na špicatý koniec)
Papierový hrad Butt Stallion
  • Krása hradu Butt Stallion vraj prinúti plakať aj tých najtvrdších orkov. Teraz máte možnosť napodobniť tento magický zážitok u seba doma s papierovou verziou - takže pamätajte, je vyrobený z papiera, takže slzy šťastia ho môžu poškodiť.
Látková mapa Wonderlandov
  • Či ste nebezpečný pirát, alebo objavujúci objaviteľ, každý má rád dobrú mapu. Pripravte sa na ohurujúci pohľad do tejto nádherne ilustrovanej mapy - kúsku chaotickej kartografie zachytávajúceho množstvo spoilerov, na ktoré narazíte počas vašich ciest.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách