Titan Quest II Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Titan Quest II - PC DVDTitan Quest II - Xbox Series X|S
69,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 467479
THQEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 31. 12. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Titan Quest II [PS5]

O hre

Od tvorcov SpellForce 3 prichádza akčné RPG v ručne vytvorenom svete pre novú generáciu bájnych hrdinov.

Vráťte sa do klasického, mytológiou inšpirovaného prostredia hry Titan Quest a stretnite sa s legendárnymi príšerami počas výpravy po fantastickej verzii starovekého Grécka.

Nemesis, bohyňa odplaty, sa vymkla kontrole. Nakazila Tkanivo osudu a všetkých, ktorí sa jej postavili, odsúdila na večné utrpenie – vrátane vás. Popadnite zbraň, bojujte po boku bohov a vyzvite samotný osud, aby ste zastavili Nemesis, oslobodili tých, ktorých potrestala, a utvorili si vlastný epický príbeh.


Kľúčové vlastnosti

  • Svet plný mýtov a príšer: Vydajte sa na dobrodružstvo, ktoré sa zapíše do bájí a zavedie vás na malebné pláže, do pokojných gréckych chrámov a na miesta, kam sa ešte žiadny smrteľník nevydal - vrátane záhadnej ríše samotných Moir. Bojujte proti klasickým netvorom z gréckej mytológie aj z pôvodnej hry Titan Quest, vrátane ryboľudí, kentaurov, satyrov, harpyjí, sirén, gryfov a mnoho ďalších.

  • Kampaň zameraná na prieskum: Dávajte pozorný pozor na svoje okolie! Svet je plný záhad a tajomstiev, ktoré môžete odhaliť. V skrytých hájoch číhajú legendárne príšery a nikdy neviete, kedy sa ocitnete tvárou v tvár bohu. Navštívte pamätihodné mestá plné života. Rozhovory, do ktorých sa zapojíte, a predmety, ktoré nájdete, môžu viesť k prekvapivým objavom alebo môžu ukrývať kľúč na zastavenie Nemesis. Toto je vaše dobrodružstvo.

  • Výzva hodná hrdinov: Hrdinské skutky vyžadujú hrdinské úsilie. Nepriatelia, ktorým budete čeliť, nie sú ani zďaleka bezbranní – uskakujte pred ich útokmi, robte protiútoky a potom ich premôžte pomocou dobre načasovanej série úderov. Mocné rituály vám umožnia voľne ovládať obtiažnosť hry a prepracované systémy tvorby postáv vám vždy poskytnú dobrý dôvod, prečo si hru zahrať znova.

  • Flexibilný systém postáv: V hre Titan Quest 2 máte kontrolu nad svojim osudom. Upravte si hrdinu a potom si vytvorte vlastnú triedu, ktorá kombinuje dve majstrovstvá. Vybudujte si postavu podľa predností a slabín oboch majstrovstiev a objavte rôzne kombinácie modifikátorov schopností, atribútov a predmetov. Vytvorte si vlastnú hybridnú triedu a nájdite si vlastný obľúbený štýl hry. Rozvíjajte svoju silu od mladého smrteľníka po hrdinu, ktorý sa vyrovná samotným bohom!

  • Významná korisť: Každý predmet má svoju funkciu a každá trieda postavy má veľa možností, pokiaľ ide o nájdenie dokonalého vybavenia. Aj tie najobyčajnejšie kopije možno vylepšiť pomocou výroby predpôn a prípon a vďaka správnym surovinám si môžete vyrobiť jedinečný predmet, o ktorom sa hovorí len v legendách!

  • Náročné akčné RPG súboje: Nepriatelia utvárajú frakcie a spolupracujú, pričom kombinujú svoje jedinečné schopnosti a zručnosti, aby vám dali zabrať. Pomocou prepracovaného systému tvorby postáv a všetkých dostupných schopností ich zlikvidujte v tomto jedinečnom akčnom RPG zážitku.

  • Nádherný, ručne vytvorený svet s koreňmi v gréckej mytológii: Navštívte dych vyrážajúce vyhliadky aj hlboké jaskyne a prejdite svet na svojom božskom jazdnom zvierati Areionovi. Pomocou božských schopností objavujte tajné miesta a preskúmajte láskyplne navrhnuté úrovne plnej vertikality.

  • Online hra viacerých hráčov: Spojte sa s priateľmi a vyrazte do boja proti bohyni odplaty. Ako Iason a Argonauti aj vy občas na svojej výprave budete potrebovať skupinu hrdinov.

  • Bohatý a podmanivý zvuk: Atmosférický soundtrack kombinuje tradičnú grécku hudbu s modernými orchestrálnymi prvkami a vytvára epické, pamätihodné skladby, ktoré vás vtiahnu do jedinečného sveta hry Titan Quest 2.

Trailer

Titan Quest II - bude dostupný 31.12.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách