Top Spin 2K25 CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Top Spin 2K25 CZ - PS4Top Spin 2K25 CZ - Xbox Series X|S
79,99 €
64,99 €
Cena bez DPH: 54,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 472889
2KCZ titulky

Top Spin 2K25 CZ [PS5]

Legendárna tenisová séria sa vracia ako Top Spin 2K25


Vydajte sa na cestu a stante sa tenisovou legendou v režime MyCAREER v hre TopSpin 2K25 a získajte Kariérny Grand Slam. Súťažte na ikonických miestach ako Wimbledon a Roland-Garros. Vyberte si z viac ako 24 hrateľných profesionálov, vrátane legiend ako Roger Federer a Serena Williams, alebo vzostupujúcich hviezd ako Carlos Alcaraz a Iga Swiatek. Bez ohľadu na to, či trénujete s Johnom McEnroe na TopSpin Academy, aby ste ovládli pokročilé ovládacie prvky, alebo dominujete online hre s podporou pre cross-play, prispôsobte si atribúty a vzhľad svojho MyPLAYER-a s výbavou od popredných značiek ako Adidas, Nike a ďalšie. Predobjednajte si do 25. apríla 2024 a získajte prístup k balíku Under the Lights a ponorte sa do sveta profesionálneho tenisu.

O hre

  • Vyhrajte kariérny Grand Slam
    Vydejte sa na cestu za víťazstvom v Kariérnom Grand Slam-e. Ako začínajúci profesionálny tenista budete cestovať po celom svete a súperiť s najväčšími menami v tomto športe. Zápasíte na Centre Court prestížnych turnajov ako Wimbledon, Roland-Garros, US Open a Australian Open s cieľom stať sa šampiónom Grand Slam v režime MyCAREER.

  • Ikonické miesta po celom svete
    V TopSpin 2K25 budete mať možnosť súťažiť na ikonických miestach, ktoré definujú tenisový okruh. Od slávnych Grand Slam turnajov po živé medzinárodné arény ako Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour, Foro Italico a ďalšie, každý kurt ponúka jedinečný a vzrušujúci tenisový zážitok.

  • Veľký výber
    Hrajte za tenisové legendy ako Roger Federer a Serena Williams alebo si vyberte rastúce hviezdy ako Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe, Andre Agassi a iné. S viac ako 24 hrateľnými profesionálnymi hráčmi môžete využiť ich explozívnu silu a múdru finesu v zápasoch proti súperom lokálne alebo online. Bez ohľadu na to, či preferujete silné údery alebo stratégiu, nájdete toho správneho hráča pre vás.

  • MyPLAYER
    Vyzvite sami seba a ovládnite kurt online, testujte zručnosti svojho MyPLAYER-a na svetovom turnaji alebo sa zapojte do 2K Tour. Ako hrateľný profesionál môžete vyzvať hráčov z celého sveta s podporou hry cez platformy, čo zaručuje vzrušujúce a súťaživé zápasy proti globálnej komunite.

  • TopSpin Academy
    Získajte expertné tréningy od legendárneho Johna McEnroea v TopSpin Academy. Naučte sa umenie silných podaní, drop-shotov a ovládnite pokročilé ovládacie prvky prostredníctvom série cvičení a výziev. Získajte náskok na každom povrchu a zdokonalte svoje zručnosti, aby ste sa stali tenisovým virtuózom.

  • Prispôsobenie
    Prispôsobte si svojho MyPLAYER-a podľa svojho herného štýlu a vynikajte na kurte. So širokou škálou možností prispôsobenia vrátane atribútov, trénerov, doplnkov a výstroja od popredných značiek ako adidas, HEAD, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson a ďalších môžete vytvoriť tenisovú superhviezdu, ktorá odráža vašu jedinečnú osobnosť a preferencie.

Predobjednávka

Predobjednajte si štandardnú edíciu TopSpin 2K25 a získajte balíček Under the Lights, ktorý obsahuje alternatívne outfity pre Serenu Williamsovú a Rogera Federera, Wilson Nightfall Bundle a nočné Majory.

Ponuka predobjednávok platí do 25. apríla 2024. Na aktiváciu bonusového obsahu je potrebné pripojenie k internetu a 2K účet. Balíček Under the Lights je súčasťou Deluxe Edition a Grand Slam Edition a bude k dispozícii aj ako samostatný nákup pre majiteľov základnej hry.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách