Tour de France 2023 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tour de France 2023 - PC CIABTour de France 2023 - PS4Tour de France 2023 - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
44,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 460829
NACONEN dabing

Tour de France 2023 [Xbox Series X|S]

O hre

Zvádzajte vyrovnané zápasy s tými najlepšími cyklistami, predveďte svoj štýl a vyhrajte na Champs-Elysées v oficiálnej videohre k Tour de France 2023! Súťažte v horských etapách či na rovinke a užite si všetku akciu Grande Boucle.

VAŠA NOVÁ KARIÉRA

Vytvorte si vlastného cyklistu a staňte sa profesionálom v režime Pro Leader. Vyberte si špecializáciu a fyzické atribúty, potom súťažte na pretekoch, vylepšujte si schopnosti a nakoniec sa staňte najlepším cyklistom na svete. Môžete vyhrať Tour de France 2023 a veľké klasické preteky roka!

V Tour de France 2023 môžete spravovať vlastný tím počas celej cyklistickej sezóny v režime Pro Team. Začnite naspodku svetového rebríčka, vylepšujte svoj tím a predveďte svoj taktický um, aby si vás všimli usporiadatelia tých najväčších medzinárodných pretekov a pozvali vás, aby ste súťažili proti tým najlepším.

Súťažte proti ostatným členom komunity a dokážte, že patríte medzi elitu vo svetovom rebríčku Race of the Moment. Nové výzvy vás čakajú každý týždeň: vyhrajte závod čo možno najrýchlejšie, vyslúžte si žltý trikot alebo získajte čo najviac bodov v horskej klasifikácii. Nech už váš talent spočíva v čomkoľvek, šancu zažiariť má každý.


NOVINKY V TOUR DE FRANCE 2023

  • Všetkých 21 oficiálnych etáp Tour de France 2023

  • Aktualizované hodnotenie pretekárov a tímov

  • Nové hodnotenie Medium Mountain a obratnosť

  • Nové „grupettos“ medzi pretekármi

  • Nové výzvy v režime Race of the Moment

  • Nový režim: Descent of the Moment

  • Charakteristické ozdoby pre „super súťažný“ a najlepší tím

  • Vylepšené správanie pretekárov a trajektórie kvôli realistickejším pretekom

  • Aktualizované vybavenie a oficiálne značky

Kľúčové vlastnosti

  • HRAJTE NA PREDNOSTI SVOJICH JAZDCOV
    Kvôli realistickejším a rozmanitejším závodom do hry pribudli rebríčky pre Medium Mountain a obratnosť. Hrateľnosť a ovládanie vášho jazdca sa teraz líši podľa vybraných jazdcov. S niektorými pretekármi je ľahšie dosiahnuť maximálnu rýchlosť a zvoliť určitú trajektóriu, napríklad s Woutom van Aertom ako s Primožom Rogličom. Ale dávajte pozor, pretože čím nižšia obratnosť vášho cyklistu, tým viac kontroly budete potrebovať!

  • VYSTÚPTE Z RADY OSTATNÝCH ZÁVODNÍKOV
    Kvôli podmanivejšiemu základnému zážitku s Tour de France 2023 sme tento rok pridali dve nové ozdoby. Teraz môžete vidieť a nosiť ozdobu „super súťažnú“ a ozdobu pre najlepší tím. Dokážte, že si zaslúžite nosiť toto vyznamenanie, a predveďte svoj štýl! Rovnako ako v skutočnom živote majú teraz pretekári možnosť zorganizovať „grupetto“ a dokončiť etapu v pokoji, aby si šetrili energiu na zvyšok závodu. Pretekári sa tiež vedia preskupiť a vytvoriť ranný únik, aby boli efektívnejší a dokázali viac zavariť tímom, ktoré v závode vedú!

  • PLYNULEJŠIE ZÁVODY
    Tour de France 2023 prináša nový dizajn trajektórií a kolízií, aby ste sa mohli ľahšie vyznať v pelotóne. Vďaka týmto vylepšeniam môžete ľahšie zaujať inú pozíciu a pripraviť sa na koniec závodu pokiaľ možno ideálnym spôsobom. Všetky rebríčky boli aktualizované na základe výsledkov pretekárov z minulej sezóny, aby odrážali skutočnosť a posledný výkon profesionálnych cyklistov. Režim Race of the Moment bol tiež aktualizovaný vďaka novým výzvam, závodom a optimalizácii kvôli väčšej rozmanitosti. A čaká vás aj úplne nový režim Downhill of the Moment.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách