Train Sim World 2: Rush Hour (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Train Sim World 2: Rush Hour (Deluxe Edition) - PC DVDTrain Sim World 2: Rush Hour (Deluxe Edition) - PS4Train Sim World 2: Rush Hour (Deluxe Edition) - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 437565
MaximumEN dabing

Train Sim World 2: Rush Hour (Deluxe Edition) [Xbox Series X|S]



Prevezmite kontrolu!

Kým sa nástupište plní cestujúcimi a prevádzka na železnici sa zvyšuje kvôli rastúcemu dopytu, prichádza denná špička. Ujmite sa kontroly nad plnými vlakmi a spravujte rušnú sieť, pričom vás budú neustále kontrolovať signály na ceste medzi stanicami. Zvádzajte závod s časom a vyhnite sa drahému oneskoreniu v hre Train Sim World 2: Rush Hour.

Autentické trasy

Preskúmajte tie najrušnejšie trasy v rámci osobnej prepravy v americkom severovýchodnom koridore Boston - Providence, zvládnite rušné dochádzanie v Británii na hlavnej trase London Victoria - Brighton a majstrovsky ovládnite nemecké služby na trase Nahverkehrsnetz Dresden - Riesa.

Autentické trasy

Ikonické lokomotívy

Sadnite do kabíny oficiálne licencovaných lokomotív, medzi ktoré sa radia "Cities Sprinter" od Amtrak, Gatwick Express BR Class 387, BR 442 v rámci Deutsche Bahn a rad ďalších.

Vlastné nástroje

Buďte kreatívni a ozdobte si lokomotívy podľa svojho vďaka editoru farieb. V rámci plánovača scenárov môžete riadiť, čo budete chcieť, kde budete chcieť a kedy budete chcieť.

Trasy zahrnuté v edícii deluxe

  • Northeast Corridor: Boston – Providence
  • Vďaka mágii získate nové formy, ktoré ponúkajú rôzne zbrane, pohyby a možosti cestovania.
  • Nahverkehrsnetz Dresden – Riesa
  • Bakerloo Line
  • Schnellfahrstrecke Köln-Aachen
  • Sand Patch Grade





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách