Train Simulator 2020 PC DVD

29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 407306
DovetailEN dabing

Train Simulator 2020 [PC DVD]

V hre Train Simulator môžete ovládať silné lokomotívy z celého sveta a môžete sa rozhodnúť, čo, kde a kedy budete robiť. Nastúpte do kabíny a ovládajte dieselové, elektrické a parné lokomotívy, zatiaľ čo budete prevážať pasažierov a náklad na miesto určenia v rámci presného jazdného poriadku služieb a situácii z reálneho sveta. Nech sa vám na vlakoch páči čokoľvek, vďaka hre Train Simulator 2020 budete môcť svoj koníček povýšiť na novú úroveň.

Train Simulator 2020 obohatí nanovo váš zážitok vďaka vizuálnym efektom! Upravte si kontrast, okrajové nasvietenie, intenzitu slnečného svetla a zorné pole. Zapnite zatienenie okolia, dynamickú hĺbku ostrosti a adaptívny bloom efekt. Taktiež tu nájdete mnoho filtrov pre fotenie obrázkov z hry a to vrátane sépie, čiernobieleho režimu a ďalších.

Vďaka bezkonkurenčnej autentickosti lokomotív v hre Train Simulator 2020 budete mať kompletnú kontrolu. Starajte sa o svoje lokomotívy, pasažierov, bezpečnostné systémy, signalizáciu a mnoho ďalšieho z pohodlia svojej kabíny, v ktorej sú ovládacie panely dokonale vymodelované podľa skutočných vlakov.

Zapíšte sa na TS Academy a zahájte svoju kariéru virtuálneho stroj vedúceho či technika. Nech už ide o elektrické, dieselové, či parné lokomotívy, naučíte sa pracovať s niekoľkými najúžasnejšími strojmi na svete.

Pomocou Train Simulator Editoru budujte živé svety vďaka jednoduchým a prístupným nástrojom. Vytvárajte vlastné železnice a zdieľajte ich aj s ostatnými hráčmi cez Steam Workshop alebo si vyskúšajte tisíce komunitných výtvorov, ktoré sú už k dispozícii.

Vybudujte si novú sadu tratí, lokomotív, vlakov, predĺžených železníc a vozového parku vďaka širokej škále obsahu zo Steamu. Nech už sa zaujímate o čokoľvek, vďaka stovkám dostupných prídavkov si budete môcť svoju zbierku podľa chuti rozšíriť.

Hra obsahuje 3 obľúbené železničné oblasti: Nurember a Regensburg Bahn, Norfolk Southern N-Line a South Western Main Line.



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách