Transformers: Battlegrounds Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Transformers: Battlegrounds - PS4Transformers: Battlegrounds - XBOX ONE
19,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 463003
OutrightEN dabing

Transformers: Battlegrounds [NSW]

Balenie neobsahuje médium a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


O hre

So Zemou pod inváziou a MEGATRONOM, vodcom Decepticonov blízko k dobytiu The Allspark, BUMBLEBEE a Autoboti potrebujú nového veliteľa, ktorý im pomôže obnoviť mier vo vesmíre – vás!

Zostavte svoj tím a vyrazte do ťahovej taktickej vojny, ktorá bude zúriť od Central City až po samotný Cybertron. Budete potrebovať silu aj stratégiu, aby ste prekabátili diabolských Deceptikonov. Vyberte si postavy TRANSFORMERS a ich schopnosti, aby ste ovládli bitku pred nami, s OPTIMUS PRIME, GRIMLOCK a ďalšími pripravenými zapojiť sa do boja. Využite každé prostredie vo svoj prospech, ukryte sa v púštnych piesočných búrkach, vyhýbajte sa búrkam Cyberton’s Energon a bojujte so svojimi nepriateľmi v uliciach mesta. A naplňte svoj Energon meter, aby ste uvoľnili mocné ultimátne schopnosti, ktoré rozdrvia tých najzúrivejších nepriateľov. Vďaka intuitívnemu ovládaniu a trom nastaveniam obtiažnosti je veľkosť výzvy, ktorá vás čaká, len na vás.

Potom sa spojte v lokálnom multiplayeri a otestujte svoje strategické schopnosti v hrách ako Capture the Flag, Horde, Last Stand a ďalších. Je to strategická akčná hra, na ktorú fanúšikovia TRANSFORMERS čakali celú večnosť!

Kľúčové vlastnosti

  • VEDENIE AUTOBOTOV – veľte BUMBLEBEE, WINDBLADE, OPTIMUS PRIME a ďalším hrdinom v napínavých strategických bitkách.

  • ZO ZEME NA KYBERTRON – rozbíjajte mestá, lesy, púšte a omnoho viac vo výbušnej misii.

  • ZDOKONAľUJTE SVOJE ZRUČNOSTI– prístupné ovládacie prvky a 3 režimy obtiažnosti privítajú začiatočníkov a otestujú taktikov.

  • MIESTNY MULTIHRÁČI – spojte sa s priateľom alebo ich vezmite na sólo v hrách v arkádovom štýle.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách