Trials of Mana Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Trials of Mana - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 408097
SquareEN dabing

Trials of Mana [NSW]

Trials of Mana je 3D remake japonskej klasickej RPG vydanej v roku 1995 Seiken Densetsu 3.

Zažite milované dobrodružstvo úplne zmodernizované kvalitnou grafikou, vylepšeným bojovým systémom, hlasmi postáv, remastrovanou zvukovou stopou, extra konverzáciami a ďalším!

Prekrývajúci sa príbeh prepletených osudov sa mení v závislosti od toho, koho si vyberiete ako svoju hlavnú postavu a spoločníkov!

Tento odvážny príbeh o prekonaní skúšok osudu dostal nový život! Budú títo mladí dobrodruhovia schopní využiť silu Many na záchranu sveta pred pokušením?

Keď bol svet zahalený temnotou, Bohyňa Mana vytiahla Manov meč, aby porazila osem benevodónov, monštier ničenia. Zapečatila hrôzy vo vnútri ôsmich Manových kameňov a priviedla ríšu späť od pokraja vyhynutia. Oslabená z prestavby sveta sa bohyňa zmenila na strom a na mnoho rokov upadla do hlbokého spánku. Sily zla sa však čoskoro snažili oslobodiť Benevodoncov, aby získali kontrolu nad svetom. Začali hroznú vojnu, aby podporili svoj plán a destabilizovali kráľovstvo. Mier bol na konci. Sama Mana začala miznúť zo sveta a Mana strom začal chradnúť ...

  • Trials of Mana je 3D remake tretej hry zo série Mana, pôvodne vydanej v Japonsku ako Seiken Densetsu 3. Celá hra bola od základov kompletne prestavaná pomocou modernej 3D grafiky.
  • Hráči si môžu vybrať svojho obľúbeného protagonistu a dvoch spoločníkov zo šiestich rôznych postáv. Príbeh sa odohrá rôznymi spôsobmi v závislosti od kombinácie hrdinu a jeho spoločníkov.
  • Zvýšte svoju úroveň a staňte sa tým najlepším. Vzhľad postavy, magické a špeciálne útoky, ktoré sa môžete naučiť, sa budú meniť v závislosti od dosiahnutej úrovne.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách