Truck Driver Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Truck Driver - PS4Truck Driver - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 409053
SoedescoEN dabing

Truck Driver [NSW]

Truck Driver ponúka jedinečný zážitok zo nákladnej dopravy so širokou škálou nákladu a zaujímavými postavami, s ktorými môžete pracovať. Vo verzii Nintendo Switch vodič nákladného vozidla podporuje samostatné ovládacie prvky vodorovného držania a naklápania. Hra tiež podporuje podporu HD Rumble, ktorá umožňuje jemné a rýchlo sa meniace vibrácie, ktoré zvyšujú herný zážitok.

Od vydania hry pre konzoly PS4 a Xbox One v septembri minulého roka dostal Truck Driver nový foto režim, účinky dažďa na prednom skle, stierače a niekoľko aktualizácií, ktoré zlepšujú celkový dojem hráča z hry. V súčasnosti Truck Driver získava zlepšený Unity engine, čo povedie k plynulejšiemu snímkovaniu, menšiemu koktaniu a celkovému zlepšeniu grafiky s lepšími odtieňmi a textúrami. Ďalšie vylepšovanie hry bude naďalej prioritou SOEDESCO a vývojového štúdia Kokku. Všetky aktualizácie sa implementujú aj do verzie Nintendo Switch, čo z nej robí skvelý doplnok pre všetkých fanúšikov truckerov, ktorí by chceli byť vodičom nákladných vozidiel na cestách.

Keď zdedíte kamión po svojom otcovi, budete mať šancu a presťahujete sa do nového mesta. Tu je len na vás, aké meno si zvolíte a aby ste získali rešpekt miestnej komunity. Prejdite sa cez plynulý otvorený svet, pracujte so všetkými typmi ľudí, od konštruktéra až po drevorubača, a ctite svojho otca tým, že zo seba urobíte vodiča nákladného vozidla!

  • Užite si zážitok z jazdy zameraný na vašu kariéru vodiča nákladného vozidla.
  • S každou prácou budujte pevnejšie vzťahy s miestnou komunitou.
  • Prispôsobte svoje vozidlo s hromadou dielov a dolaďte ho podľa svojich predstáv.
  • Prechádzajte rozmanitou krajinou a zaujímavými miestami.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách