Unbound Worlds Apart Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Unbound Worlds Apart - PS4
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 439225
PerpEN dabing

Unbound Worlds Apart [PS5]

Unbound: Worlds Apart je náročná, atmosférická a ručne kreslená puzzle platforma zasadená do vesmíru, kde sú všetky svety prepojené portálmi.

unbound


O hre

Ovládate Soliho, nadaného mladého mága, ktorý má moc otvárať portály a ovládať jedinečné vlastnosti každého sveta – ako je inverzná gravitácia, manipulácia s časom, super sila a ďalšie. Pomocou týchto novoobjavených zručností musí Soli cestovať naprieč nebezpečnými a tajomnými svetmi, z ktorých každý je plný tajomstiev a výziev. Musíte použiť všetky schopnosti, ktoré má Soli, aby ste porazili neľútostné zlo, ktoré trhá realitu, a zároveň sa dozviete šokujúcu pravdu o kolapse vášho sveta.

Hrateľnosť
Vaše reflexy a šklbanie plošinoviek budú v hre Unbound: Worlds Apart podrobené najvyššej skúške. Ako Soli môžete objavovať veľké svety plné skrytých tajomstiev a odomykateľných zručností, ktoré vám pri postupe otvárajú ešte väčšiu časť mapy.

Po ceste stretnete mnoho zvláštnych, úžasných a nevyzpytateľných postáv, z ktorých každá má bohaté príbehy a dialógy. Dokončením ich úloh alebo počúvaním ich príbehov o nádeji a smútku sa dozviete viac o veľkom vesmíre svetov Unbound a portáloch, ktoré ich spájajú.

Ručne kreslené svety
Preskúmajte krásu a nebezpečenstvo dávno zabudnutých svetov. Odhaľte ich tajomstvá a ich minulosť prostredníctvom mimoriadnej cesty. Umelecký štýl temnej rozprávky Unbound sprostredkuje pocit strateného pokoja v magickom svete napadnutom zlom.

Otvorte portály do iného sveta
Využite schopnosti rôznych portálov, aby ste našli skrytú cestu cez nebezpečenstvá, ktoré sa pred vami šíria! Otvorenie portálov vám môže nielen pomôcť, ale môže vás aj rôznymi a zvláštnymi spôsobmi ovplyvniť.

Strašidelné stvorenia
Stretnite sa s rôznymi tvormi a použite portály na zmenu ich správania. Príšery číhajúce v tme sa vám pokúsia zablokovať cestu. Pozor na lienky!

  • 10 rôznych portálov s unikátnou mechanikou
  • Živé a detailné ručne kreslené umelecké diela
  • Twitch platforming s novými schopnosťami na odomknutie
  • Náročné hádanky, pasce, príšery a bossovia
  • Bohatý príbeh, svetová tradícia a obsadenie NPC
  • Skryté tajomstvá, úlohy a zberateľské predmety

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách