Uncharted Legacy of Thieves Collection CZ [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
31,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 440235
PlayStation

Uncharted Legacy of Thieves Collection CZ [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Pripravený hľadať svoje šťastie? Hľadaj svoj odkaz a zanechaj svoju stopu na mape Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Preži napínavý filmový príbeh z dielne štúdia Naughty Dog a najväčšie akčné trháky tejto kultovej série. Objavuj stratenú históriu s charizmatickými a súčasne osobnostne zložitými zlodejmi Nathanom Drakom a Chloe Frazerovou, ktorí so zmyslom pre zázraky cestujú po svete a prenasledujú neobyčajné dobrodružstvá a zabudnuté povesti.
uncharted-banner
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection obsahuje úspešné cestovateľské dobrodružstvo pre jedného hráča z hier:


Obe hry sú prepracované v úžasných detailoch pre konzolu PS5 s vylepšenou grafikou a snímkovou frekvenciou.

UNCHARTED 4: A Thief’s End

Niekoľko rokov po svojom poslednom dobrodružstve je vyslúžilý lovec pokladov Nathan Drake nútený vrátiť sa do sveta zlodejov. Osud znovu zaklope na Drakeove dvere, keď sa objaví jeho domnelo mŕtvy brat Sam a požiada ho o pomoc pri záchrane svojho života a ponúkne mu dobrodružstvo, ktorému Drake nedokáže odolať.
  • Laureát viac ako 150 ocenení Hra roka.
  • Celosvetové dobrodružstvo s najrozľahlejším a najdetailnejším prostredím zo série UNCHARTED.
  • Plynulý boj a pohyb s využitím háku prináša ešte dynamickejšie a napínavejšie akčné scény.

UNCHARTED: The Lost Legacy

V snahe získať a ochrániť starobylý artefakt pred bezcitným vojnovým štváčom bude Chloe Frazerová musieť vyhľadať pomoc preslávenej žoldačky Nadine Rossovej a vydať sa s ňou do indického Západného Ghátu, aby našla Ganéšov zlatý kel. Vo svojom doteraz najväčšom dobrodružstve bude Chloe musieť konfrontovať svoju minulosť a rozhodnúť sa, čo pre svoj vlastný odkaz obetuje.
  • Exotický mix mestského prostredia, džungle a starobylých ruín juhozápadného pobrežia indického polostrova.
  • Oceňovaná hrateľnosť série UNCHARTED s aktualizovanými systémami a vylepšeniami, vrátane filmovo stvárneného boja, prieskumu a cestovania, náročných rébusov a ďalších prvkov.
Hráči, ktorí si zakúpili UNCHARTED 4: A Thief’s End, UNCHARTED: The Lost Legacy alebo UNCHARTED 4: A Thief's End & UNCHARTED: The Lost Legacy Digital Bundle majú možnosť zaplatiť dodatočný poplatok za upgrade na UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Upgrade bude k dispozícii od uvedenia na trh 28. januára 2022. Majitelia diskovej verzie pre PS4 musia vložiť disk do PS5 a mať ho v mechanike pri každom prevzatí či hraní digitálnej verzie pre PS5. Majitelia disku s hrou pre PS4, ktorí si kúpia konzolu PS5 Digital Edition bez diskovej mechaniky, nebudú môcť získať verziu pre PS5 za zníženú cenu. Členovia PlayStation Plus, ktorí získali UNCHARTED 4: A Thief's End vďaka svojmu predplatnému PlayStation Plus, nemajú na upgrade na digitálnu verziu pre PS5 nárok.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách