Valkyrie Elysium Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Valkyrie Elysium - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 449964
SquareEN dabing
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 19,99 €

Valkyrie Elysium [PS5]

Valkyrie Elysium je najnovší titul zo série „Valkyrie“, ktorý zobrazuje „smrť ľudstva“ a „existenciu bohov“ s jedinečným svetonázorom založeným na severskej mytológii. Ako prvé akčné RPG série si Valkyrie Elysium zachováva známy systém špeciálnych útokov a komb a posúva ho na ďalšiu úroveň s novým trojrozmerným rýchlym bojovým systémom.
Valkyrie Elysium sa môže pochváliť jedinečným umeleckým štýlom, ktorý nádherne zobrazuje kolabujúci svet spôsobený nástupom Ragnaroku a skladateľ Motoi Sakuraba (séria Valkyrie, séria Tales, séria Star Ocean) sa vracia, aby vytvoril podmanivý originálny soundtrack.

O hre

Vzrušujúce bitky
Ako prvé akčné RPG v sérii sa bitky vyvinuli tak, aby sa stali intuitívnymi a trojrozmernými. Spolu s Einherjarom, ktorý bojuje po boku Valkyrie, stále existujú známe špeciálne pohyby zo série a kombinované systémy.

Slobodní vojaci
Einherjar sú duchovia, ktorí slúžia Valkýre. Vo Valkyrie Elysium sa príbeh točí okolo dynamiky medzi Valkyrie a Einherjarom. V boji bojujú po boku Valkyrie a hrajú podpornú úlohu, pomáhajú pri kombách a napĺňajú prvky, keď sú vyvolané.

Inovujte a prispôsobte
Vylepšite svoje zbrane, zručnosti a kombá Einherjar/Divine Arts, aby ste si prispôsobili svoj herný štýl.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách