WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

Cena s DPH
34,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 434493
Nintendo

WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Mikroherné šialenstvo dorazí na Nintendo Switch!

Wario opäť skúša svoje videoherné šťastie, ale tentokrát do toho dáva naozaj všetko - doslova! Pomôžte mu a jeho priateľom nájsť cestu z mikrosveta mikrohier tým, že uspejete vo viac než 200 šialených hrách.

Pustite sa sami, alebo s priateľmi do viac než 200 rýchlych a nepredvídateľných mikrohier, ktoré budú bleskovo za Vami a navyše sú šialene zábavné. Vo chvíli, keď jeho aktuálny, tak trochu splašený biznis celkom úplne nevyjde, Wario musí využiť svoj tradičný štýl (a tiež aj zápach) k tomu, aby všetko napravil. Ako? No predsa tým, že bude hrať celú radu mikrohier! Či už budete zostavovať robota alebo vytrhávať chlpy v podpaží sochy, WarioWare, Get It Together! je vtipné a kooperatívne dobroduržstvo, pri ktorom sa nudiť nebudete. Množstvo mikrohier čaká na Vás a Vašich priateľov

Pomôžte nechvaľne známemu hernému dizajnérovi Wariovi potom, čo bol sám vtiahnutý do svojho posledného výtvoru v Story móde. Hrajte sami, alebo s kamarátom v dvojčlennej kooperácii, ktorá si v sérii zažije svoju premiéru! Spoločné hranie môžete vyskúšať buď na jednej konzole, alebo cez lokálne bezdrátové pripojenie.

Vôbec poprvýkrát môžete ovládať Waria s jeho priateľmi v rámci ich vlastných chaotických hier. Využite ich vyložene hlúpe schopnosti a pokorte jednotlivé mikrohry. V tejto hre miešanie a spájanie jednotlivých postáv vedie k tej najlepšej zábave!


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách