Willy Jetman: Astromonkey’s Revenge Nintendo SWITCH

29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 455961
FUNSTOCKEN titulky

Willy Jetman: Astromonkey’s Revenge [NSW]

O hre

Najnepravdepodobnejší hrdina hrá v najväčšom 2D dobrodružstve roka. Zachráňte planétu Gravos, osloboďte jej ľudí, postavte sa najtvrdším šéfom... A nezabudnite recyklovať!

Zrážka na obežnej dráhe planéty Gravos je východiskovým bodom nezabudnuteľného dobrodružstva s množstvom zábavy a lásky ku klasike. Willy, vesmírny zametač, mal len vyzdvihnúť trosky nákladnej lode AC-137, ale čoskoro zistil, že na povrchu Gravosu a v jeho komplexnom jaskynnom systéme sa pripravuje niečo veľmi chaotické.

Willy Jetman: Astromonkey's Revenge je 2D dobrodružstvo v najčistejšom štýle Metroidvania, ktoré spája platformy s divokou mechanikou strieľačiek a prvkami RPG. Vylepšite svoj arzenál a silu jetpacku, aby ste sa dostali do nepreskúmaných oblastí Gravos. Porazte tých najtvrdších šéfov. Siahnite po sláve.


Kľúčové vlastnosti

  • Preskúmajte Gravos, nebezpečnú planétu plnú tajných jaskýň a agresívnej fauny

  • Vesmírna recyklácia: Zarábajte peniaze získavaním úlomkov z nákladnej lode AC-137

  • Vyzbrojení a pripravení na akciu: Vyberte si svoju obľúbenú zbraň z obrovského arzenálu, ktorý obsahuje guľomet, plameňomet, lúč pištoľ a granáty

  • Porozprávajte sa s miestnymi obyvateľmi v krčme, získajte stopy a navštívte PeachStore, aby ste odomkli exkluzívne výhody výmenou za zlaté trofeje

  • Akčná strieľačka, prieskum, RPG prvky, veľa humoru a pôsobiví bossovia

  • Zažite znovu ducha 2D klasík, od Solar Jetmana po Cave Story


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách