Winter’s Wish: Spirits of Edo Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 444568
AksysEN titulky

Winter’s Wish: Spirits of Edo [NSW]

O hre

V roku 1716, v prvom roku éry Kjóho, bolo Japonsko pod vládou Tokugawa Yoshimune, ôsmeho šóguna. V reakcii na opakované útoky monštier na mesto Edo zakladá šógunát Tokugawa „Oniwaban“ tajnú skupinu, ktorej úlohou je držať monštrá pod kontrolou a udržiavať mier v meste.

O 11 rokov neskôr vydesení obyvatelia mesta vyhnali dievča so zvláštnymi schopnosťami v dedine ďaleko od Eda do zasnežených hôr. Dôvod? Dievča bez pochyby vidí „čiernu niť“ vždy, keď dôjde ku katastrofe, jej znepokojujúca schopnosť predpovedá katastrofy s absolútnou istotou.

Potom sa pred ňou jedného dňa objavia muži, ktorí tvrdia, že sú členmi tajomného Oniwabanu, a hovoria, že je potrebná v Edu. Čoskoro sa dievčenská sila, ktorá jej predtým prinášala len nešťastie, stane neoceniteľným prínosom pre Oniwabanov a ich úsilie proti monštrám...


Kľúčové vlastnosti

  • Fantasy odohrávajúce sa v historickom Japonsku v duchu prvej lokalizovanej konzolovej otome hry, Hakuoki: Demon of the Fleeting Blossom.

  • Dojímavý, emotívny príbeh s nádhernými vizuálmi a mnohými koncami, ktoré treba objaviť.

  • Vyberte si jednu z troch rôznych divízií Oniwaban, do ktorej sa hrdinka pripojí a spoznajte svojich kolegov, buďte opatrní – nemusia byť všetci ľudia!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách