WRC 9: The Official Game Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA WRC 9: The Official Game - PC DVDWRC 9: The Official Game - PS4WRC 9: The Official Game - PS5WRC 9: The Official Game - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 408012
NACONEN dabing

Doporučené produkty (1)

WRC 9: The Official Game [XBOX ONE]

Ku predobjednávke dostanete od nás digitálny DLC bonus - legendárne auto Audi Quattro A2 1984.


Wrc9_Preorder



Po úspechu WRC 8 má WRC 9 viac vylepšení a nových funkcií pre fanúšikov rally závodenia. S WRC 9 vášniví vývojári francúzskeho štúdia KT Racing vytiahli všetky tromfy, aby opäť splnili očakávania fanúšikov rally tým, že poskytnú ešte viac realistiky a výziev.

WRC 8, považovaný za jeden z najlepších kariérnych režimov v akejkoľvek závodnej hre, bol hitom fanúšikov rally. Vracia sa vo WRC 9 s vylepšenou hernou mechanikou, novými možosťami na upgrade svojho tímu, širšou škálou podujatí a silnejším spojením s tým, čo robia tímy majstrovstiev sveta počas celého roka.

WRC 9 opäť dodáva rozsiahly obsah s tromi novými udalosťami pridanými do kalendára: návrat Keňskej ikonickej Safari Rally, Rally Japonska a jej náročných úzkych asfaltových ciest, prekrásne scenérie Rally Nový Zéland a ďalšie dve udalosti s úplne prepracovaným prostredím. Fanúšikovia si budú môcť sadnúť za volant nových klasických automobilov, ktoré zanechali svoje stopy v histórii WRC.

Aby sa zlepšilo a vylepšilo určité správanie vozidla, vývojári sa opäť zamerali na realitu fyziky automobilov vrátane odpruženia, brzdenia a prenosu váhy s cieľom posunúť realistiku na ďalšiu úroveň. Táto pozornosť na detail verne reprodukuje citlivosť vozidiel na všetkých povrchoch a vo všetkých podmienkach nachádzajúcich sa v reálnych šampionátoch. Špeciálne sa vývojári zamerali aj na prevedenie reálnych zvukov áut.

  • Vo WRC 9 sa hráči dostanú do srdca novej sezóny FIA majstrovstiev sveta v rally s celým obsahom v ročnom závodnom kalendári a oveľa viac.
  • 3 nové závodné udalosti: Japonsko, Nový Zéland, Keňa.
  • Viac ako 50 oficiálnych tímov z WRC, WRC 2, WRC 3 a Junior WRC.
  • Viac ako 15 bonusových vozidiel, ktoré zanechali svoje stopy v histórii WRC.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách