Wreckfest Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Wreckfest - PC DVDWreckfest - PS4Wreckfest - PS5Wreckfest - XBOX ONE
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445385
THQEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

Wreckfest [NSW]

Porušte pravidlá a dostaňte pretekanie na maximum s Wreckfestom!

Wreckfest je po okraj naplnený vylepšeniami a možnosťami úprav. Či už sa pripravujete na ďalšie demolačné derby s vystuženými nárazníkmi, exteriérovými klietkami, bočnými chráničmi a množstvom ďalšieho, alebo pripravujete auto na drvivý závod pomocou súčiastok, ktoré zvyšujú výkon motora, ako sú vzduchové filtre, vačkové hriadele, palivové systémy atď., Wreckfest bude tou najlepšou bojovou motošportovou hrou na trhu..

O hre


JEDINEČNÉ ZÁVODNÉ ZÁŽITKY
Vzrušujúce závodné akcie bez pravidiel s jedinečnými okamihmi, ktoré je možné dosiahnuť iba vďaka realistickej fyzikálnej simulácii. Užite si šialené závody na vysokorýchlostných okruhoch, čelte totálnemu deštrukčnému šialenstvu na bláznivých tratiach s križovatkami a protiidúcou prevádzkou alebo rozpútajte demolačný chaos v arénach derby.

ÚŽASNÉ AUTÁ
Naše autá sú staré, omlátené a vyspravované... Štýl a osobnosť z nich len sršia! Od starých amerických úderníkov cez živé európske autá po zábavné ázijské vozidlá – nič podobné v ostatných hrách nenájdete.


VÝZNAMNÉ ÚPRAVY
Zmeňte nielen vzhľad svojho auta, ale tiež mu vylepšite zbroj – vystužte ich ťažkým železom, ktoré vás chráni pred poškodením, ale taktiež pridáva váhu, čo má vplyv na ovládanie vozidla. Upravte svoje auto a urobte z neho robustný tank alebo krehkú, ale bleskovo rýchlu raketu - alebo čokoľvek medzi tým!

HRA PRE VIACERÝCH HRÁČOV
Zlikvidujte kamarátov online a otestujte limity pretekania, zatiaľ čo sa budete usilovať o titul demolačného majstra!

NÁROČNÉ REŽIMY A REŽIM KARIÉRY
Užite si nesmiernu zábavu s kombajnmi, kosačkami na trávu, školskými autobusmi, trojkolkami a množstvom ďalších! Bojujte v šampionátoch, získavajte skúsenosti, odomykajte si nové vylepšenia a autá a staňte sa šampiónom Wreckfestu všetkých čias!

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách