WWE 2K24 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA WWE 2K24 - PS5WWE 2K24 - Xbox Series X|S
69,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 472686
2KEN dabing

WWE 2K24 [PS4]

O hre


WWE je vrcholnou udalosťou v rámci sveta športovej zábavy, kde sa wrestlingové superhviezdy stávajú legendami WWE. V režime 2K Showcase zažijete fascinujúce momenty z nezabudnuteľných zápasov, ktoré ovplyvnili dejiny a vývoj WWE.

WWE 2K24 je najnovším prírastkom do obľúbenej série profesionálneho zápasenia, ktorá prináša fanúšikom po celom svete neuveriteľné zážitky. Ocitnite sa priamo v strede akcie a zažite vzrušujúce momenty sveta WWE. Vstúpte do ringu s obľúbenými superhviezdami a zažite zápasy plné akcie, neočakávaných situácii a eufórie. S novými funkciami, vylepšenou grafikou a širokým výberom wrestlerov je WWE 2K24 neodolateľným zážitkom. Pozrite sa, ako sa stanete legendou v ringu s nekonečnými vzrušujúcimi súbojmi v hre WWE 2K24.

O hre

  • MyRISE
    Vaše neporaziteľné talenty môžete prezentovať v oboch divíziách, dámskej aj pánskej, a dosiahnuť titul šampióna v režime MyRISE. Prežite unikátne príbehy a vystúpte medzi hviezdy vo svete WWE 2K24. Zažite dva napínavé kariérne príbehy, kde sa z nováčika v WWE dostanete na výslnie šampióna. Pozorujte, ako sa vaše sny o WWE stávajú skutočnosťou, keď postupujete cez originálne príbehy a dosahujete vrcholné postavenie v mužskej aj ženskej divízii.

  • Vytvor si svoju skupinu
    Vytvorte si svoju vysnívanú WWE skupinu, ktorá bude zahŕnať Hviezdy a Legendy z každej éry. WWE 2K24 ponúka singleplayer aj online multiplayerové zápasy, vrátane nového hodnoteného "quickplay". Súťažte proti rivalom z celého sveta a získavajte nové odmeny, pričom si budete budovať vašu pozíciu na sezónnej rebríčku! WWE 2K24 ponúka online hranie, ktoré vyžaduje prístup k internetu a účet 2K.

  • Voľný režim
    Voľný režim vám umožňuje vyvíjať konflikty a vytvárať niečo úplne nové v rámci WWE. Tento sandbox bez akýchkoľvek obmedzení je obohatený o rozšírené možnosti pre rivalitu, nové filmové scény a zápasy o dvojité tituly!

  • MyGM
    Prevzatím úlohy generálneho manažéra si môžete vybrať elitný tím WWE Legiend a začať produkovať grandiózne predstavenia v móde MyGM. Urobte strategické rozhodnutia v oblasti výmien hráčov, ponúkajte zmluvy a robte všetko, čo je potrebné, aby ste porazili viac súperiacich manažérov ako kedykoľvek predtým.

  • Ikonické hviezdy
    Legendárne hviezdy ako sú „Stone Cold“ Steve Austin, Undertaker a Andre the Giant, alebo súčasné legendy WWE, ako „The American Nightmare“ Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley a Roman Reigns nastúpia do ringu. Môžete sa tešiť na ich kolosálne nástupy do ringu a typické údery, ktoré bude reprezentovať ultrarealistická grafika.

Kľúčové vlastnosti


    • Legendárny zoznam bojovníkov - viac ako 200 legendárnych zápasníkom ako napríklad „Stone Cold“ Steve Austin, Andre the Giant alebo aj súčasné legendy ako John Cena alebo Rhea Ripley

    • Nové typy zápasov - od hosťujúceho rozhodcu až po zápasy Casket, Gauntlet a Ambulance a iné

    • MyRISE mód - objavte dejové línie a originálne príbehy z mužskej alebo ženskej divízie

    • Vlastná frakcia - poskladajte si svoj vysnený tím a súťažte v multiplayeri alebo v novom quickplay a získavajte odmeny za umiestnenia v sezónnom rebríčku

    • Ovládni svet WWE - vo voľnom režime Universe rozvíjajte rivalitu, objavujte nové filmové scény alebo zápaste o dvojité tituly

    • MyGM mód - postavajte si váš vysnen tím a vyzívajte iných manažérov k bojom o titul

Gameplay Trailer

Announcement Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách