Xenoblade Chronicles 3 Nintendo SWITCH

59,99 €
43,49 €
Cena bez DPH: 36,24 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441185
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 8,50 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 34,99 €

Xenoblade Chronicles 3 [NSW]

Tento titul, ktorý spája budúcnosť Xenoblade Chronicles a Xenoblade Chronicles 2, zavedie hráčov do sveta Aionios, ktorý je domovom dvoch znepriatelených národov.

O Hre

V Xenoblade Chronicles 3, ďalšej hre z uznávanej série RPG od vývojára MONOLITHSOFT, čaká obrovský svet. Hráči vstúpia do úloh protagonistov Noaha a Mio uprostred nepokojov medzi znepriatelenými národmi Keves a Agnus. Šesť postáv pochádzajúcich z týchto národov sa zúčastní veľkého príbehu, ktorého ústrednou témou bude „život“. Preskúmajte nový svet, ktorý prepojí budúcnosť Xenoblade Chronicles a Xenoblade Chronicles 2

Národy

Keves: národ, kde bola vyvinutá mechanická technológia. Ich armády sú zložené z jednotiek pozostávajúcich prevažne z bojových vozidiel. Používajú jednotky malých, mobilných zbraní, ktoré obsluhujú vojaci, ktorí na nich jazdia.

Agnus: národ silný v éteri, magickej technológii. Ich sily sú postavené na jednotkách, ktoré sa špecializujú na éterový boj, a bojujú s malými, mobilnými, autonómnymi zbraňami, ktoré využívajú éterovú technológiu.

Postavy

Šesť vojakov pochádzajúcich z týchto národov sa zúčastní veľkého príbehu, ktorého ústrednou témou je život.

Noah: Jeden z protagonistov Xenoblade Chronicles 3 a vojak Kevesov. Noah je tiež „off-seer“, ktorý smúti za vojakmi, ktorí prišli o život na bojisku.
Lanz: Noemov spojenec, ktorý má veľký meč, ktorý slúži aj ako štít.
Eunie: Priateľka Noaha a Lanza z detstva, ktorá má ostrý jazyk a drsnú povahu. Špecializuje sa na liečenie svojich spojencov v boji.
Mio: Ďalší protagonista tohto príbehu, Mio, je vojak Agnusov.
Taion: Taktik, ktorý bojuje po boku Mia a využíva svoju inteligenciu a prehľad.
Sena: Tento vojak je spojencom Mia a Taiona. Napriek svojej útlej postave má Sena obrovskú fyzickú silu!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách