Youtubers Life 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Youtubers Life 2 - PS4Youtubers Life 2 - XBOX ONE
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 438912
RaiserEN dabing

Youtubers Life 2 [NSW]

Vytvor si vlastný kanál a vyber pre neho ten najlepší obsah: videohry, ktoré práve frčia, improvizované streamy, profesionálne recenzie... Alebo pokojne všetko dohromady!

O hre

Zbieraj karty a vytváraj čo najlepší obsah. Vyber najvhodnejšiu reakciu pre každé video a situáciu. Nahrávaj, upravuj a publikuj videá v najlepšej kvalite a získaj svojich prvých odberateľov a pozretí. Zárobky na seba nenechajú dlho čakať.

Čaká na teba úplne nový spôsob hrania! Nové kanály na sociálnych sieťach, nové lokácie, nový obsah, nové možnosti prispôsobenia, nové funkcie, nové úlohy...

Do NewTube City prichádza hneď celý tím hviezdnych youtuberov!
Čaká na teba PewDiePie, Rubius, InoxTag, GermanLetsPlay, LaurenzSide, WillyRex, Crainer a mnoho ďalších. Poznaj ich, zaži s nimi dobrodružstvo a získaj ich exkluzívne odmeny. Tvoj kanál to nevídane nakopne. Spolupracuj s tými najlepšími tvorcami obsahu a na ceste k sláve ťa nič nezastaví!

Zisti, čo NewTube City ponúka
Preskúmaj každý kút mesta! Nahrávaj videá alebo zverejňuj fotky na Instalife a zachyť aktuálne trendy, nech už si práve kdekoľvek. Preskúmaj všetky lokácie a objav tajnej oblasti, kultové postavy a nové misie. Môžeš tak za svoje videá vyhrávať exkluzívne ceny.

Tri hlavné štvrte sú: centrum, radnica a prístav. Nájdeš v nich množstvo zaujímavých miest vrátane obchodov, kina, posilňovne a nechýba dokonca ani diskotéka. Na každom mieste môžeš nájsť trendy témy a pomocou nich vytvárať úžasný obsah!

Vytvor viral obsah pre fanúšikov
Vychytaj detaily nastavenia a zisti, vďaka ktorým trendy témam budú tvoje videá virálne. Spoj sily s obľúbenými youtubermi, získaj prístup na jedinečné VIP akcie, maj prednostné právo predstavovať novinky z celého sveta a rozširuj svoju prítomnosť na sociálnych sieťach. Stúpaj vyššie a vyššie!

Uži si zábavu
Buď v kontakte s diváckou komunitou, nadväzuj nové priateľstvá s posilňuj tie súčasné. Nájdi si spriaznenú dušu na ceste za slávou. Zoznám sa s populárnymi youtubermi a pomôž im získavať nové predmety, karty a zručnosti!

Všetko si prispôsob
Navrhni si všetky detaily svojej postavy i svojho bývania – na kúpu máš na výber množstvo rôzneho oblečenia, predmetov, nábytku, doplnkov a mnoho ďalšieho. Vylepšuj svoj byt a vyjadri naplno svoju osobnosť vďaka najväčším možnostiam nastavenia a úprav, aké kedy boli k dispozícii!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách