Ys 9: Monstrum Nox (Deluxe Edition) PS5

Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456507
NISEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 34,99 €

Ys 9: Monstrum Nox (Deluxe Edition) [PS5]

O hre

Uznávaný dobrodruh Adol „the Red“ Christin a jeho spoločník Dogi dorazia do Balduqu, mesta pripojeného k Romunskej ríši, len aby bol Adol zadržaný predtým, ako vstúpi dovnútra. Keď je uväznený, stretne záhadnú ženu menom Aprilis, ktorá z neho urobí Monštrum, bytosť s nadprirodzeným darom - vymývanie diabla. Teraz sa musí Adol spojiť so svojimi kolegami Monstrummi, aby zabránili desivým hrozbám vychádzajúcim z temnej dimenzie zvanej Grimwald Nox, ako aj rozlúštiť záhady kliatby Monstrum a pravdu o nepokojoch v Balduqu.


Kľúčové vlastnosti

  • Bojácni ochrancovia
    Hrajte ako ktorýkoľvek zo šiestich notoricky známych monštier, z ktorých každý má svoje vlastné jedinečné dary, ktoré poskytujú schopnosti, ako je zväčšovanie priehľadných stien alebo detekcia skrytých objektov, aby chránili mesto pred temnými stvoreniami.

  • Svet za hradbami
    Preskúmajte obrovské mesto, prijmite úlohy na pomoc mešťanom a vstúpte do Grimwaldu Nox, aby ste prekonali hrozby Balduqu.

  • Sila noci
    Známe mechanizmy ako Flash Dodge a Flash Guard vám umožňujú poraziť svojich nepriateľov, zatiaľ čo nové prírastky ako Gifts a Boost Mode ešte viac rozširujú vašu schopnosť bojovať.


Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Ys 9: Monstrum Nox
  • Mini Art Book
  • Soundtrack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách