Zwilling Enfinigy Hriankovač dvojitý, čierny

109 €
79,90 €
Cena bez DPH: 66,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 446777
Zwilling

Zwilling Enfinigy Hriankovač dvojitý, čierny [A0067586]

<

Revolúcia v príprave chrumkavých hrianok


Hriankovač Enfinigy na 2 plátky toastového chleba nemeckej značky Zwilling JA Henckels vás na prvý pohľad zaujme svojim moderným nadčasovým dizajnom v čiernom prevedení s čistými líniami a samozrejme aj funkciami, ktoré uľahčujú jeho každodenné používanie. Spríjemnia vaše rodinné raňajky a pripravia vám lahodné toasty, presne také, aké máte najradšej – na povrchu chrumkavé a vo vnútri mäkké.





  • Soft-lift, jemné vysúvanie toastov
    Zabudnite na vystreľovanie toastov a ich lietanie vzduchom. S funkciou soft-lift sa toasty jemne a pozvoľna vysunú pri dosiahnutí nastavenej úrovne prepečenia. Vďaka integrovanej funkcii prizdvihnutia je možné z sendvičovača ľahko vybrať aj menšie toasty bez rizika popálenia.

  • Rovnomerné prepečenie, poistka proti spáleniu
    Vďaka vycentrovaniu toastov a 4 samostatným vykurovacím prvkom bude chlieb, toasty, bagely či iné pečivo prepečené vždy rovnomerne z oboch strán. Hriankovač sám automaticky skráti dobu opekania pri opakovanom používaní, aby výsledné prepečenie zodpovedalo nastavenia. Spálenie plátkov nie je možné lebo hriankovač sa po nastavenom cykle pečenia automaticky vypne. Bezpečnostná poistka zabráni spáleniu toastov, budú vždy maximálne tmavo hnedé, nie čierne.

  • Dizajn
    Hriankovač je charakteristický svojim nadčasovým a moderným dizajnom. Dizaj pochádza z Milánskeho štúdia Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Telo hriankovača má elegantnú matnú farbu a pevnú kovovú konštrukciu.

  • Už žiadne omrvinky
    S hriankovačom Enfinigy sa už nemusíte obávať problémov s omrvinkami. S týmto hriankovačom viac nebudete mať omrvinky po celej kuchyni. Všetky omrvinky skončia v ľahko vyberateľnom podnose na omrvinky.


  • Množstvo programov a úrovní
    Okrem 7 úrovní nastavenia miery prepečenia má sendvičovač aj 3 predprogramované tlačidlá: pre jednostranné opekanie (bagelov), opekanie mrazeného pečiva a funkciu opätovného ohriatia už opečeného toustu, na ktorý ste v rannom zhone zabudli. Proces opekania je možné kedykoľvek ukončiť stlačením praktického stop tlačidla.

  • Objavujte funkcie
    Urobili ste si toasty a zabudli nato? S hriankovačom Efinigy to už pre vás nebude žiaden problém. Pomocou funkcie opätovného ohrevu je možné ohrievať vychladnuté toasty bez spálenia alebo iného posškodenia vašej dokonalej hrianky.


Technická špecifikácia

Príkon: 800 - 1000 W
Napätie: 220 - 240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Farba: Matná čierna
Rozmery: 29,2 x 16,8 x 20,6 cm
Hmotnosť: 2,14 kg

Obsah balenia:

  • Hriankovač Efinigy
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách