A Hat in Time Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA A Hat in Time - PS4
39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 401752
HumbleEN dabing

A Hat in Time [NSW]

A Hat in Time je milá 3D plošinovka predstavujúca malé dievčatko, ktoré šije klobúky s nezbednými schopnosťami.

V tejto hre hráte ako malé časom cestujúce dievča s veľkým klobúkom. Jej dobrodružstvo je pozastavené, keď všetko jej palivo, Time Pieces, sú stratené a roztrúsené po blízkej planéte. Hat Kid musí skákať, bojovať a šiť nové klobúky aby sa dostala do každého zákutia tohto nového sveta, na to aby získala späť jej palivo a mohla pokračovať na svojej ceste.

Každá misia v hre je unikátna! Tento krát budete riešiť Murder on the Owl Express, hľadaním stôp a výsluchom miestnych obyvateľov, potom budete skupinovým maršálom v The Big Parade alebo zakrádaním sa naprieč Dead Bird Studiom!

Skáčte voľne okolo 5 masívnych svetov s novými dobrodružstvami, ktoré nájdete na každom rohu. Ako každé dieťa, Hat Kid miluje lezenie a objavovanie, žiadna hora nie je nikdy veľká pre jej objaviteľského ducha.

Nájdením a zbieraním vzácnych a magických vlákien, Hat Kid dokáže ušiť nové rozkošné klobúky s rôznymi schopnosťami, vrátane klobúku čarodejnice, ktorý jej umožní vytvárať explozívne odvary a drevená maska ducha, ktorá jej dovolí nahliadnuť do iných dimenzii. Klobúky sa môžu stať ešte silnejšími, tým, že pripnete odznaky, ktoré nájdete, kúpite alebo vymeníte od miestnych obyvateľov.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách