Call of Duty: Modern Warfare 3 Typ konzoly:

+ Darček: Call of Duty: Modern Warfare 3 sleeve v cene 9,99 €, Call of Duty: Modern Warfare III steelbook v cene 9,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA Call of Duty: Modern Warfare 3 - PC DVDCall of Duty: Modern Warfare 3 - PS5Call of Duty: Modern Warfare 3 - Xbox Series X|SCall of Duty: Modern Warfare 3 - PS3Call of Duty: Modern Warfare 3 - XBOX 360
79,99 €
62,99 €
Cena bez DPH: 52,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 462300
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetriť 12 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 50,99 €

Call of Duty: Modern Warfare 3 [PS4]

Darček - Call of Duty: Modern Warfare 3 sleeve v cene 9,99 €
Iba u nás dostanete ku každej objednávke darček v podobe zberateľského sleevu na hru. Obrázok je iba ilustračný, finálnu grafiku pripravujeme.
Zobraziť celý popis darčeka
Darček - Call of Duty: Modern Warfare III steelbook v cene 9,99 €
Najrýchlejší dostanú ku hre steelbook s motívom hry.

O hre

V priamom pokračovaní rekordnej hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe.


Kľúčové vlastnosti

  • PRISPÔSOBTE SA ALEBO ZOMRIETE V BOJI PROTI TEJ NAJVÄČŠEJ HROZBE
    Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. Súboj znamená rozhodnutie - rôzne výbavy, rôzne cesty cez misiu. Okrem charakteristických filmových misií v kampani Call of Duty predstavuje Modern Warfare III otvorené bojové misie, ktoré poskytujú väčšie hráčske voľby. Žiadne univerzálne riešenie neexistuje - je na vás, či zvolíte plazivý prístup, alebo sa hlasno vrhnete proti každému nepriateľovi.

  • JE ČAS VYROVNAŤ STARÉ ÚČTY A ZAČAŤ NOVÉ
    Modern Warfare III oslavuje 20. výročie Call of Duty vďaka tej najväčšej kolekcii máp pre jedného hráča, ktorá bola kedy naaranžovaná – vrátane obľúbených aj úplne nových kúskov. Všetkých 16 pôvodných máp z originálnej hry Modern Warfare 2 (2009) bolo zmodernizovaných vďaka novým režimom a herným funkciám a bude k dispozícii v deň vydania, zatiaľ čo živé sezóny po vydaní hry oživia viac ako 12 úplne nových základných máp 6v6. Modern Warfare III taktiež vyjde s novými mapami Ground War, ktoré prinesú inovatívny herný priestor a epický návrat a rozvoj populárneho War Mode, ktorý sa prvýkrát objavil v roku 2017 v hre Call of Duty: WWII.

  • ZOMBIE V ÚPLNE NOVOM OTVORENOM SVETE
    Úplne prvýkrát sa spojte s ostatnými čatami a prežite v boji proti obrovským hordám nemŕtvych v doteraz najnovšej mape pre Call of Duty Zombies. Modern Warfare Zombies (MWZ) rozpráva nový príbeh o Treyarch Zombies a prináša misie, základné funkcie zombie a tajomstiev, ktoré môžete odhaliť. Pripravte sa na boj o prežitie v otvorenom svete PvE proti niekoľkým najväčším nepriateľom v histórii Call of Duty.

Trailer


0%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
0 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
1 x
1,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách