Destiny: The Collection Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Destiny: The Collection - XBOX ONE
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 357340
ActivisionEN dabing

Destiny: The Collection [PS4]

Prichádza jedna epická kolekcia s piatimi dobrodružstvami!

Kolekcia Destiny obsahuje základnú hru Destiny, obidva jej rozšírenia - The Dark Below a House of Wolves, hru The Taken King a novinku Rise of Iron, taktiež dostanete Boost postavy na 40. úroveň.

Destiny

Všetko sa zmenilo s príchodom Traveleru. Zapálilo to zlatý vek, kedy sa naša civilizácia vďaka Traveleru rozpínala do Slnečnej sústavy, ale neostalo to tak. Niečo nás zasiahlo, zrazilo nás to k zemi. Tí, čo prežili, postavili mesto pod Travelerom a začali preskúmavať naše staré svety, od červených dún na Marse až po divoké džungle Venuše... no našli ich však len v ruinách, preplnené smrtiacimi nepriateľmi.

Vy ste Ochranca posledného bezpečného mesta na Zemi, schopný vládnuť neuveriteľnou silou. Ochráňte mesto. Porazte našich nepriateľov. Získajte späť, čo nám bolo odcudzené. Buďte statočný. Staňte sa legendou.

Destiny je strieľačka z pohľadu prvej osoby, ktorá ponúka otvorený, neustále rastúci sci-fi fantasy svet, ktorý sa odohráva v ďalekej budúcnosti. V otvorenom svete môžete naraziť ako na svojich nepriateľov, tak aj na svojich priateľov a spojiť sa s nimi na rôznych misiách, kde môžete jeden druhému zachrániť kožu.



  • Destiny okamžite vtiahne hráčov do sveta hrdinov a legiend, so svetmi a príbehom od Bungie, tvorcov Halo, jednej z najobľúbenejších a najslávnejších herných sérií všetkých čias.
  • Vo svete Destiny si tvoríte vlastnú legendu, ako vy a vaši priatelia cestujete naprieč slnečnou sústavou a získavate stratené poklady a tajomstvá po páde ľudstva v Zlatom veku. Počas svojich dobrodružstiev sa budete stávať mocnejšími, schopnejšími nosiť vzácne a exotické zbrane, výbavu a silu.
  • Prispôsobte a vylepšite každý aspekt toho, ako budete vyzerať a bojovať s takmer neobmedzenými kombináciami brnení, zbraní a vizuálnych upravení. Vezmite to všetko so sebou do ktoréhokoľvek módu, vrátane Destiny príbehu, konkurenčného multiplayeru alebo verejných bojových destinácií.Nezabudnite sa vrátiť pred každou výpravou do The City, sociálneho miesta sveta Destiny, ktoré slúži na opravy, doplnenie paliva a prezbrojenie.
  • Destiny je viac, než len disk v jednotke, je to trvalý online vesmír, naplnený množstvom ďalších hráčov. Destiny svet neustále rastie a rozširuje sa a to isté sa deje s príbehom, s lokáciami, ktoré môžete navštiviť, aktivitami, ktoré môžete robiť a odmenami, ktoré môžete získať.





    Destiny: The Taken King

    Hra Destiny: The Taken King prináša ďalšie dobrodružstvo odohrávajúce sa vo svete Destiny a je ideálna pre nových aj existujúcich strážcov, ktorí sú pripravení začať, alebo pokračovať v boji a zapísať sa ako legendy v medzihviezdnom priestore. Pripojte sa k 20 miliónom strážcom v snahe poraziť nepriateľov Zeme, získať všetko, čo sme stratili a stať sa legendou.

    Temný tieň padol na naše svety. Kráľ Oryx sa usiluje o pomstu a verbuje armádu manipuláciou samotnej Temnoty. Nájdite spôsob, ako preniknúť do jeho nepreniknuteľnej lode a porazte kráľa skôr, než on a jeho temná armáda zničí našu civilizáciu a privedie náš solárny systém do záhuby.

    Destiny: The Taken King, nové veľké dobrodružstvo odohrávajúce sa vo svete FPS Destiny prináša novú príbehovú kampaň a misie, nových nepriateľov, nové miesta na objavovanie, nové Strike a Crucible mapy, nový Raid, ktorý dokonale overí Vaše schopnosti a ďalšie. Aby ste sa mohli postaviť tejto výzve, získate prístup k trom novým ničivým Guardian podtriedam a masívnemu arzenálu zbraní, brnení a zariadení.



  • Aby ste dokázali poraziť Temnotu a kráľovu armádu, budete potrebovať úplne nové podtriedy. Warlock dokáže využiť silu búrky, Hunter vytvoriť luk z gravitačnej energie a Titan privolať horiace kladivo, ktorým môže prudko uderiť na svojich protivníkov z diaľky, alebo rozdávať ničivé údery nablízko.
  • Masívna Hive Dreadnaught loď sa ukrýva v prstencoch Saturnu. Kráľ Oryx dorazil do našej slnečnej sústavy a s ním aj jeho armáda, aby vykonal pomstu na strážcoch, ktorí zničili jeho syna Crotu a zahubil naše svety. Vyzbrojte sa novonadobudnutými schopnosťami, zbraňami a vybavením a porazte kráľove hordy. Preniknite na palubu lode Dreadnaught a čeľte samotnému Oryxovi v jeho svätyni.
  • Úžasný svet hry Destiny sa ďalej rozširuje. Infiltrujte základňu Cabalov na Phobose a vytvorte si predmostie pre útok na Oryxovu vlajkovú loď Dreadnaught, túto tajomnú, korisťou naplnenú pevnosť. Vydajte sa do Crucible, kde Vás a Váš tím čakajú úplne nové kompetitívne multiplayerové mapy.
  • Naplňte svoj arzenál úplne novými zbraňami a brneniami. Nájdite a zbierajte nové, mocné Exotics a pokračujte vo zvyšovaní úrovní vo svete Destiny.
  • Vydajte sa na nové Strike dobrodružstvá, kde sa predstavujú mocní bossovia, sledujte ďalšie príbehové línie, ktoré vedú k mocným, novým zariadeniam a zakúste ďalší významný Raid, ktorý otestuje schopnosti šesť členných tímov.





    Rise of Iron

    Predstavuje úplne novú kampaň s kinematickým príbehom odohrávajúcim sa v morom zamorených zemiach. Pod vedením lorda Saladina sa postavíte frakcii padlých diablov, Splicerov, zatiaľ čo budete odhaľovať tajomstvá železných lordov. Expanzia Destiny: Rise of Iron predstavuje nové zbrane, brnenia a výbavu, taktiež nové kooperatívne útoky pre troch hráčov, nový mód a mapy pre konkurenčný multiplayer, Crucible a úplné nový raid pre šiestich hráčov.

    Stena ktorá stála po stáročia pozdĺž južných hraníc Ruska spadla, bojom spálená spomienka na to, že sa nás nepriatelia stále snažia všetkých zničiť. Padlí mutanti rabujú kobky zlatej éry a mor, ktorý vykopali v troskách je viac nebezpeční ako si dokážu predstaviť. Pridajte sa k lordovi Saladinovi, vydajte sa na cestu do zamorených zemí, zistite viac o osude železných lordov a zastavte narastajúce nebezpečenstvo pred tým, ako bude príliš neskoro.

    Zóna morových zemí blízko Cosmodrome bola v karanténe po celé stáročia. Teraz sa diabolský Spliceri prebúrali cez steny, kopali hlboko do zeme a objavili technológiu takmer neobmedzenej sily. Spliceri používajú túto zakázanú technológiu nazvanú SIVA na transformáciu oblasti, ktorá zodpovedá ich zvrhlým chúťkam.

    Pred mestami a predvojom tu boli železní lordi. Boli požehnaní svetlom cestovateľa, títo statoční bojovníci zasvätili svoje životy obrane ľudstva a prestavbe stratenej civilizácie. Od ich horských pevností na vrchole Felwinter Peak, sa železní lordi vydali na púť naprieč planétou, bojovali s temnotou a ochraňovali preživších kolapsu. Robili veľké veci, ale stretli sa s nepriateľom, ktorého nedokázali poraziť. Teraz lord Saladin, posledný zo železných lordov, uctieva pamiatku jeho stratených bratov a sestier. A stále čaká, pretože vie, že jedného dňa sa skaza železných lordov znovu navráti.



  • Zažite novú kampaň s príbehom a nové úlohy.
  • Vyskúšajte nové a mocné brnenia, zbrane, či predmety.
  • Úplne nový raid pre 6 hráčov.
  • Taktiež sa zvýši maximálny počet "Light".
  • Nový "Strike" kooperatívny mód pre 3 hráčov.
  • Nová zóna zamorených zemí a nový priestor na sociálnu interakciu.
  • Nový "Crucible" mód a nové mapy.
  • Nová rasa nepriateľov a bosov.



    Kolekcia Destiny obsahuje

  • Hru Destiny
  • Rozšírenie The Dark Below
  • Rozšírenie House of Wolves
  • Hru The Taken King
  • Hru Rise of Iron
  • Boost postavy na 40. úroveň





    Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách