F1 22 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA F1 22 - PC CIABF1 22 - PS4F1 22 - Xbox Series X|SF1 22 - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
79,99 €
32,49 €
Cena bez DPH: 27,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 444703
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 10,50 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 21,99 €

F1 22 [PS5]

Vstúpte do novej éry Formula 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej hre šampionátu 2022 FIA Formula One World Championship. Odštartujte do novej sezóny s prepracovanými vozidlami a upravenými pravidlami redefinujúcimi pretekársky deň, otestujte svoje zručnosti na novej trati Miami International Autodrome a okúste lesk a slávu života v režime F1 Life.

Pilotujte úžasné nové vozidlá v rámci sezóny Formuly 1 2022 s autentickou zostavou všetkých 20 jazdcov a 10 tímov a užite si nové pretekárske scény, u ktorých sa môžete rozhodnúť, či chcete vozidlo ovládať priamo, alebo radšej všetko ponecháte na umelú inteligenciu. Vytvorte si tým a dostante ho na vrchol s novými možnosťami v oceňovanom kariérnom režime My Team, otestujte svoje pretekárske schopnosti v priamom súboji v režime split screen či v režime viac hráčov alebo vyjdite na trať v superšportoch tých najväčších značiek motoršportu.



Vlastnosti:

  • Nová sezóna, nové pravidlá:
    Zúčastnite sa novej sezóny a usedněte za volant nových jedinečných vozidiel na legendárnych tratích, vrátane úplne okruhu Miami International Autodrome.
  • Prepracovaný pretekársky deň:
    Ponorte sa naplno pretekov s s úžasnými možnosťami pre Formation Laps a Safety Car Periods, interaktívne Pit Stops a úpln nové preteky typu Sprint.
  • Adaptívne UI:
    Vďaka novému AI systému pre menej skúseného hráča budete v každom preteku konkurencieschopný.
  • F1 Life:
    Odemknite si a vyskúšajte najrôznejšie superšporty, oblečenie, doplnky a ďalšie parády.
  • My Team:
    Vyberte si počiatočný rozpočet a vytvorte si od základov tím F1 s rozšírenými udalosťami jednotlivých oddelení a bohatými možnosťami úprav dekorov.
  • Kariérny režim:
    Otestujte svoje pretekárske vlohy vo svete F1 a prepracujte sa štartovacím rosterom na samotný vrchol v oceňovanom 10-ročnom kariérnom móde.
  • Súčasťou je aj séria Formula 2, liaheň jazdcov pre F1, s krátkymi, strednými alebo plnými možnosťami sezóny a obsahom z ročníkov 2021 a 2022.
  • Možnosť hry pre dvoch hráčov v režime Splitscreen.
  • Vychutnajte si F1 na maximum vďaka kompatibilite s virtuálnou realitou na PC, ktorá vám umožní prežiť dramatické okamihy pretekov priamo z kokpitu.




F1® 22 Game - an official product of the FIA Formula One World Championship.
© 2022 Electronic Arts Inc. The F1 logo, F1, FORMULA 1 and related marks are trade marks of Formula One Licensing BV, a Formula 1 company. Licensed by Formula One World Championship Limited. The F2 FIA FORMULA 2 CHAMPIONSHIP logo, FORMULA 2, F2 and related marks are trademarks of the Federation Internationale de l’Automobile and used exclusively under license. All rights reserved.

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách