Five Nights at Freddy’s: Security Breach Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Five Nights at Freddy’s: Security Breach - PS4Five Nights at Freddy’s: Security Breach - Xbox Series X|SFive Nights at Freddy’s: Security Breach - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 439819
MaximumEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

Doporučené produkty (1)

Five Nights at Freddy’s: Security Breach [PS5]

O hre

Five Nights at Freddy’s: Security Breach je najnovším dielom hororových hier vhodných pre rodiny, ktoré milujú milióny hráčov z celého sveta!

Hrajte ako Gregory, mladý chlapec uväznený cez noc v Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara. S pomocou samotného Freddyho Fazbeara musí Gregory prežiť takmer nezastaviteľný lov prepracovaných Five Nights at Freddy’s postáv - ako aj nové, strašné hrozby.


Kľúčové vlastnosti

  • POĽOVNÍCI A POĽOVANÍ
    Po spustení nočných protokolov budú animatronici v Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara neúnavne prenasledovať všetkých votrelcov. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator a ochranka Pizzaplexu, Vanessa, obrátia každý stánok s cukrovou vatou, ak budú musieť – nie je múdre zostať na jednom mieste príliš dlho.

  • PRISPÔSOBTE SA NA PREŽITIE
    Získajte prístup k bezpečnostným kamerám budovy, aby ste mohli sledovať prostredie a naplánovať si cestu cez nebezpečenstvo. Rozptýlite nepriateľov klopaním plechoviek s farbami a hračiek - jednoducho sa vyšmyknite skôr, ako nepriatelia prídu na vašu polohu. Naskočte do úkrytov a nechajte nebezpečenstvo prejsť alebo sa pokúste predbehnúť svojich prenasledovateľov. Hrajte po svojom, ale buďte pripravení prispôsobiť sa.

  • PRESKÚMAJTE A OBJAVUJTE
    Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara ponúka hosťom množstvo atrakcií – Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, kanalizáciu a… Kanalizácie? Pizzaplex je rozľahlý a nemá núdzu o miesta na objavovanie.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách