FruitFall Crush Nintendo SWITCH

19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 408229
SystemEN dabing

FruitFall Crush [NSW]

Balenie neobsahuje pamäťovú kartu, iba kód na stiahnutie hry.
K stiahnutiu hry je vyžadované pripojenie k sieti internet.


FRUITFALL CRUSH, skutočná logická hra, jednoduchá v koncepcii, ale s obrovskou hĺbkou a s rastúcou výzvou. FruitFall Crush sa ľahko ovláda pomocou jednoduchých ovládacích prvkov, ale donúti hráčov vrátiť sa späť ku hre a túži po zlepšení ich výkonnosti. Je to jedna z tých hier, ktorú nie je možné len tak zvládnuť, ale ľahko vás donúti si ju znova zapnúť a hrať! Vynikajúca zmes starostlivo navrhnutej hernej mechaniky, jednoduchá hra v kombinácii so 75 úrovňami, ktoré potrápia vašu myseľ a znova a znova vás osloví!

Ovocie sa môže pohybovať otáčaním hracej plochy a umožnením pádu ovocia, čím sa vytvoria skupiny troch alebo viacerých rovnakých plodov, ktoré sa potom odstránia. Bonus sa udelí, ak pri jednom ťahu zmizne viac ako jedna skupina ovocia.

FruitFall Crush poskytuje hráčovi 4 skvelé herné módy, ktoré vylepšujú zážitok z hry naplno.

  • Arkádový režim, v ktorom sa pokúsite dokončiť toľko úrovní v rade, ktoré zhromažďujú váš čas a skóre počas toho, ako budete postupovať. Ak vám dôjde čas alebo zlyháte na akejkoľvek konkrétnej úrovni, dostanete tri "continuse"(pokračovania) - zobrazené ako srdcia v ľavej hornej časti obrazovky.
  • Režim časovky (Time trial), v tomto móde dokončite hru tak rýchlo, ako len môžete! Môžete vyskúšať ľubovoľnú "odomknutú" úroveň toľkokrát, koľkokrát chcete a nahrať si najlepšie časy spolu so svojím menom pre túto úroveň.
  • Tréningový režim, v ktorom hráte hru vlastnou rýchlosťou, bez tikajúcich hodín a pri každom reštarte budete pokračovať tam, kde ste naposledy skončili.
  • Režim pre dvoch hráčov, v ktorom si prejdete s priateľom pomocou jednej Switch konzoly vedľa seba, v televíznom režime alebo súťažením od konca do konca pomocou Joy-Conov a zistiť, kto z vás dokončí 10 úroveň najrýchlejšie.



    Balenie neobsahuje pamäťovú kartu, iba kód na stiahnutie hry.
    K stiahnutiu hry je vyžadované pripojenie k sieti internet.


  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách