German Truck Simulator PC CD

9,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 212005
SCSEN dabing

German Truck Simulator [PC CD]

Vstúpte do kabíny vodiča, otočte kľúčikom zapaľovania a začnite kariéru v ťažkej nákladnej cestnej doprave. Začnite ako pokorný zamestnanec a podrobte svoje vodičské zručnosti a obchodnú prezieravosť skúške v snahe stať sa kráľom ciest. Dokážete dodať tovar načas v celom šírom Nemecku? Cesta k úspechu vedie cez zakupovanie väčších a lepších áut a rozširovanie svojho podniku na hlavného cestného prepravcu tovaru, čo dosiahnete rozširovaním vozového parku a najímaním svojho vlastného tímu vodičov.

German Truck Simulator, od tvorcov hitu Euro Truck Simulator a s oficiálnom licenciou MAN, Vás posadí za volant autentických 3D modelov týchto ikonických vozidiel. Vďaka veľmi detailným interiérom a exteriérom, fyzikálnemu modelu s fungujúcimi prístrojmi a ovládacími prvkami, nebola simulácia nákladného auta ešte nikdy tak realistická a tak zábavná!

Prevážajte 60 rôznych nákladov po rozsiahlej cestnej sieti spájajúcej 18 neuveriteľne detailných nemeckých miest. Doručujte načas, ale vyhýbajte sa pokutám za rýchlosť a poškodeniu svojho drahocenného nákladu!

Ste pripravený vydať sa na túto výzvu na diaľnici?



  • Šoférujte nákladné vozidlá a prevážajte rôzne druhy nákladov tak, ako to poznáte zo série 18 Wheels of Steel, len s tým rozdielom, že rozvážať musíte medzi nemeckými mestami a nemeckými náklaďákmi.
  • Cestná sieť je postavená na základe reálnych predlôh a obsahuje takmer 20 veľkých nemeckých miest.
  • Hra je postavená na pôvodnom engine z hry Euro Truck Simulator, zmenou sú pridané prvky DirectX 10.
  • Skutočnosti tiež zodpovedajú všetky trucky, po stránke exteriérov, i interiérov. Vďaka tomu sa môžete tešiť na rovnako detailné prístrojové dosky, ktoré Vás donútia pozerať sa do spätného zrkadla, dávať pozor na dostatok paliva, správnu teplotu motora a samozrejme i rýchlosť.

  • Súvisiace produkty (2)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách