Samsung SSD T7 Shield, 1TB, USB 3.2, blue, použitý, záruka 12 mesiacov

119,90 €
115,89 €
Cena bez DPH: 96,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 474998
Samsung
pouzity
JEDNÁ SA O POUŽITÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku.

Samsung SSD T7 Shield, 1TB, USB 3.2, blue, použitý, záruka 12 mesiacov [MU-PE1T0R/EU]

  • Plne funkčný tovar, pripravený na okamžité používanie. Ide o bezchybný výrobok, ktorý môže obsahovať stopy po používaní a balenie môže obsahovať len základné príslušenstvo. Pre bezpečné zabalenie výrobku môže byť použité alternatívne balenie. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme 12 mesačnú záruku. (IČ: 12 mesiacov).
    Úžasne odolný, rýchly a kompaktný. Úplne nový prenosný SSD T7 Shield ponúka vynikajúci výkon, nech už sa vydáte kamkoľvek – dokonca aj do náročných podmienok. Bleskurýchle dátové prenosy, odolnosť proti pádu, vode i prachu zaručia nerušenú prácu i bezpečie vašich dát za každých okolností.

    O produkte

    • Tvorte pri plnej rýchlosti
      Prenášajte veľké súbory rýchlosťou blesku. Rozhrania USB 3.2 Gen 2 a PCIe NVMe dosahujú neuveriteľné rýchlosti čítania a zápisu 1 050, respektíve 1 000 MB/s pre rýchlu editáciu priamo z disku bez akýchkoľvek zádrhov. Vysoko odolný gumový vonkajší kryt s technológiou Dynamic Thermal Guard sa postará o bezchybné chladenie, ktoré prispeje k jedinečnému výkonu aj počas práce na veľkých projektoch.
    • Mohutná odolnosť
      Buďte pripravení na nejakú tú odreninu alebo pád. Zaobstarajte obsah priamo z miesta činu a túlajte sa divočinou s čistým svedomím, že vaše dáta sú úplne chránené pred vodou a prachom, vďaka odolnému telu so stupňom krytia IP65. Gumený dizajn a pokročilý elastomér poskytujú vášmu disku zásadnú ochranu, ktorá mu umožní prežiť aj nečakaný pád z výšky až 3 metrov.
    • Pre všetky zariadenia vo vašom živote
      Disk pohodlne pripojíte vždy, keď to bude potreba – či už s počítačom s Windows alebo MacOS, mobilným zariadením s OS Android, hernou konzolou a podobne. S rýchlym dátovým prenosom tak budete môcť využiť každý svoj deň naplno.
    • Kapacita vo veľkom štýle
      Stačí si len vybrať. 1 TB alebo 2 TB variant vám ponúkne kolosálne úložisko v nádhernom modrom, béžovom či čiernom prevedení. Štýlové gumené telo zabráni náhodnému vykĺznutiu z ruky, takže disk budete môcť prenášať vždy s úplnou istotou – a pritom budete vyzerať vždy skvele.
    • Softvér pre jednoduché nastavenie
      Nastavte si bezpečné heslo a získajte najnovšie aktualizácie firmvéru so softvérom Samsung Portable SSD, dostupnom pre PC, Mac a smartfóny či tablety s OS Android. Rovnako budete môcť ľahko skontrolovať zdravie vášho disku, prispôsobiť výkon či ochrániť vaše dáta so šikovnou utilitou Samsung Magician.

    Technická špecifikácia

    Parametre
    Rozhranie: USB 3.2 Gen2 (10Gbps)
    Spätná kompatibilita: Áno
    Kapacita: 1TB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
    Rýchlosť čítania: až do 1050 MB/s (Skutočná rýchlosť môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
    Rýchlosť zápisu: až do 1000 MB/s (Skutočná rýchlosť môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
    Stupeň krytia: IP65
    Odolnosť voči otrasom/pádom: Áno, do 3m
    Ochrana odtlačkom: Nie
    Ochrana heslom: Áno
    Šifrovanie: AES 256-bit
    Rozmery
    Šírka: 88 mm
    Výška: 59 mm
    Hĺbka: 13 mm
    Hmotnosť: 98 g

    Obsah predajného balenia:

    • Samsung T7 Shield
    • kábel USB-C na USB-A
    • kábel USB-C na USB-C
    • dokumentácia

    Produktové video


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách