Song of Horror (Deluxe Edition) PS4

39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 430447
RaiserEN dabing

Song of Horror (Deluxe Edition) [PS4]

Slávny spisovateľ Sebastian P. Husher sa stratil aj s celou svojou rodinou. Jeho znepokojený editor vyslal do jeho domu pomocníka, aby situáciu preveril - ale ten už sa nevrátil. Toto zmiznutie zažne sériu udalostí, ktoré čoskoro odhalia čosi strašného: zdá sa, že za to všetko nesie zodpovednosť bezmennej temnej súcno známe iba ako Prítomnosť.

Song of Horror ponúka skutočne dynamický hororový zážitok: antagonistu hry, nadprirodzené súcno známe len ako Prítomnosť, ovláda pokročilá umelá inteligencia, ktorá sa prispôsobuje vašim akciám a rozhodnutím. Prežite neznesiteľný strach, zatiaľ čo táto nadpozemská bytosť bude reagovať na váš štýl hrania a bude vás loviť nečakanými spôsobmi. Hra vďaka tomu ponúka jedinečný zážitok každému hráčovi a hrateľnosť, kedy sa napätie namiesto skriptovaných sekvencií buduje prirodzene.

Ako hráč prežijete tento príbeh očami rôznych postáv, z ktorých každá je s dejom spätá vlastným spôsobom. Každá postava je iná a prináša na vyšetrovanie jedinečný pohľad, takže môže aj inak pristupovať ku stopám a predmetom. Akcie a rozhodovanie postáv utvoria celý svet: niektoré postavy budú vedieť viac či menej o istých aspektoch príbehu; niektoré budú efektívnejšie proti manifestáciám nadprirodzena, ale ak sa k nim dostane Prítomnosť, môžu všetky zomrieť - a smrť je trvalá. Ak zomrú, budete musieť pokračovať v príbehu s inou postavou a nadviazať na vyšetrovanie, aby ich smrť nebola zbytočná.

Záhadný antikvariát, zabudnuté opátstva, opustený ústav pre duševne chorých ... Každá lokácia v hre Song of Horror čerpá inšpiráciu z klasických prvkov žánru. Objavujte a skúmajte tieto strašidelné miesta a hľadajte v nich stopy a predmety, ktoré vám pomôžu vyriešiť náročné hádanky, zatiaľ čo na vás bude pôsobiť napätá herné atmosféra.

Song of Horror (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Špeciálne balenie
  • Sprievodca s mapou
  • Príručka k postavám
  • Bonus navyše: 5 tarotových kariet

    song_deluxe


    exc




  • Súvisiace produkty (2)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách