Song of Horror PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 420731
RaiserEN dabing

Song of Horror [PS4]

Song of Horror, je filmový prežitok z pohľadu tretej osoby. Pomôžte Danielovi Noyerovi, nášmu protagonistovi, vyriešiť záhadu ohrozujúcu jeho samotnú existenciu tak, že budete ovládať nielen jeho, ale až 16 hrateľných postáv. Song of Horror sa zameriava na jeho príbeh, ktorý predstavuje príbeh ovplyvnený hororovými majstrami ako Poe, Lovecraft a M.R. James; na The Presence, neúnavnej AI tejto hry, ktorá je schopná procesne vytvárať nebezpečenstvo všetkého druhu.

Skrytá skladba

Známy spisovateľ Sebastian P. Husher sa stratil spolu s celou svojou rodinou. Bol znepokojený tým, že jeho redaktor poslal do svojho domu asistenta, aby ho hľadal - ale už sa nevrátil ... Tieto zmiznutia vyvolajú súbor udalostí, ktoré čoskoro odhalia niečo hrozné: bezmenná temná entita známa len ako The Presence sa zdá byť za všetko zodpovedná.

Nezastaviteľný subjekt

Song of Horror ponúka skutočne dynamický teroristický zážitok: jeho protivník, nadprirodzená entita známa iba ako The Presence, je ovládaný pokrokovou AI (Artificial Intelligence), ktorá sa prispôsobuje vašim činom a rozhodnutiam. Zažite neznesiteľný strach, keď táto nadpozemská bytosť reaguje na váš spôsob hrania a prenasleduje vás neočakávanými spôsobmi. Každému hráčovi a hre ponúka jedinečný zážitok, pri ktorom sa prirodzene zvyšuje napätie.

13 hracích postáv

Ako hráč prežijete tento príbeh očami rozmanitej sady postáv, ktoré s príbehom súvisia, svojím spôsobom. Každá postava je iná a prináša do vyšetrovania svoj jedinečný uhol pohľadu, čo im umožňuje pristupovať k indíciám a položkám odlišne. Ich činy a rozhodnutia budú formovať svet: niektoré z nich budú vedieť viac-menej určité aspekty príbehu; niektoré budú účinnejšie proti nadprirodzeným prejavom, ale všetky môžu zomrieť. Ak zomrú, budete musieť nájsť iné možnosti ako pokračovať vo vyšetrovaní, aby ich smrť nebola zbytočná.

Preskúmajte najstrašidelnejšie miesta

Záhadný obchod so starožitnosťami, zabudnuté opátstvo, opustená psychiatrická nemocnica ... Každé miesto v Song of Horror je inšpirované klasikou žánru. Preskúmajte tieto strašidelné miesta, aby ste zhromaždili stopy a predmety, ktoré vám pomôžu vyriešiť náročné hádanky a zároveň prežiť trýznivé napätie atmosféry hry.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách