Star Wars Jedi: Fallen Order Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Star Wars Jedi: Fallen Order - PC DVDStar Wars Jedi: Fallen Order - PS5Star Wars Jedi: Fallen Order - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,49 €
Cena bez DPH: 17,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 397145
ElectronicEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 5,50 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 14,99 €

Star Wars Jedi: Fallen Order [PS4]

Epické dobrodružstvo zo sveta Star Wars prichádza. Ide o akčný dobrodružný titul z pohľadu tretej osoby. V tejto príbehovej, single player hre sa prevtelíte do postavy mladého padawana, ktorý len tesne unikol rozkazu 66 po udalostiach vo filme Star Wars Episode 3: Pomsta Sithov. Na ceste k obnoveniu rádu Jediov musíte dokončiť svoj tréning, ovládnuť nové sily a zvládnuť umenie svetelného meča. Popri tom všetkom Vás nesmie odhaliť impérium a jeho smrtiaci inkvizítori.

Súboje so svetelným mečom vyzerajú presne tak ako v Star Wars filmoch. K nepriateľom musíte pristupovať strategicky, odhadnúť ich slabé stránky a využiť Váš tréning Jedi.

Fanušíkovia Star Wars spoznajú kultové miesta, zbrane a postavy z filmovej série. Stretnete však aj nové postavy, stvorenia, droidov, ale aj miesta ktoré ste vo filmoch nemali šancu vidieť. To všetko v galaxii ovládanej impériom, kde musíte bojovať o prežitie a zároveň skúmať tajomstvá zaniknutej civilizácie, ktoré Vám môžu pomôcť obnoviť rád Jedi.

  • Filmový, pohlcujúci boj. Tento systém je intuitívny, ale vyžaduje aj prax a tréning, aby ste si úplne osvojili svoje nuansy a získali nové schopnosti.
  • Nový príbeh. Ako bývalý padawan na úteku z Impéria, musíte dokončiť svoj tréning predtým, ako bude odhalený Váš plán na oživenie rádu Jedi. S pomocou bývalého rytiera Jedi, bezradného pilota a nebojácneho droida musíte uniknúť Impériu v dobrodružstve založenom na príbehu.
  • Staroveké lesy, skalnaté planéty a strašidelné džungle sú len niektoré prostredia, ktoré budete v tejto hre skúmať. Bude len Vašou voľbou kde sa vyberiete. Postupne ako budete odomykať svoje schopnosti a silu, otvoria sa Vám nové cesty na mape.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách