Tails of Iron (Crimson Knight Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tails of Iron (Crimson Knight Edition) - PS4Tails of Iron (Crimson Knight Edition) - PS5Tails of Iron (Crimson Knight Edition) - XBOX ONE
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 434553
CIEN dabing

Tails of Iron (Crimson Knight Edition) [NSW]

Tails of Iron je ručne kreslené epické dobrodružné RPG s kruto brutálnymi súbojmi, ktoré sa odohráva v ponurej krajine sužovanej vojnou. V úlohe dediča potkana trónu Redgiho sa musíš pustiť do obnovy svojho zničeného kráľovstva a vyhnať z neho nemilosrdný klan žabiakov vedený jeho zbesilým vodcom Greenwartom.

Počas prieskumu klamne okúzľujúceho sveta sa stretneš s množstvom jedinečných spoločníkov, ktorí sú pripravení tí pri dobrodružstve pomôcť. A pomoc rozhodne budeš potrebovať, či už ide o nové recepty na jedlo, plány na výrobu smrtiacich zbraní a brnení, alebo dokonca o krtkov opancierovaný pojazdný stroj!

Prekonaj svoj strach. Zachráň svojich bratov. Obnov svoje kráľovstvo. Tvoj príbeh práve začína ...

Osvojte si brutálne súboje

Kráľovstvo je plné nebezpečenstva - od žabáckých zombíkov po obrovské larvy - a všetkého medzi tým. Pokiaľ máš každé nebezpečné stretnutie prekonať, musíš študovať útoky protivníka a podľa toho reagovať! Našťastie máš k dispozícii celý rad smrtiacich schopností, vrátane protiútokov a smrtiacich popráv, nehovoriac o bezkontaktných útokoch pomocou šikovného luku s šípmi.

Preskúmaj Potkanie kráľovstvo

Za sprievodu chrapľavého rozprávania legendárneho Douga Cockla (oslavovaného vo svete RPG) sa v stredovekej fantasy vydáš na veľkolepé dobrodružstvo naprieč potkaním kráľovstvom. Plň vedľajšie úlohy a pusti sa do nájomných lovov, počas ktorých si prídeš na ďalšie zlatky, alebo spoj sily s bystrým spoločníkom a zvráť podmienky boja na svoju stranu.

Prispôsob si útok k svojmu obrazu

Redgiho bojový štýl môžeš meniť podľa toho, ako si to ktorá situácia žiada. Ťažká zbroj poskytuje lepšiu ochranu, avšak oplatí sa nevyhnutná strata rýchlosti pri uhýbaní sa pred prichádzajúcimi útokmi? A potom je tu samozrejme otázka zbrane: sekery sú úderné, zatiaľ čo oštepy rýchle a pohotové. Trebárs dáš ale prednosť všestrannému využitiu svojho verného meča?

Kľúčové prvky

  • Uži si brutálne súboje inšpirované žánrom "souls-like", v ktorých nie je núdza o úhybné manévre, protiútoky ani smrtiace popravy.
  • Vydaj sa na prieskum rozsiahleho a spletitého kráľovstva, ktoré sa skladá zo šiestich rôznych biómov, z ktorých každý má svoje vlastné skryté chodníky a tajomstvá.
  • Nechaj sa okúzliť podmanivým príbehom za sprievodu hlbokého, chrapľavého hlasu legendárneho Douga Cockla.
  • Prispôsob si svoj útočný štýl pomocou širokej škály rôznorodých zbraní a zbrojí.
  • Zostav si družinu odvážnych spoločníkov, ktorí ti vo vybraných misiách budú pomáhať.
  • Plň vedľajšie úlohy a zarob pár ďalších zlatiek.
  • Hľadaj špeciálne konštrukčné plány, ktoré ti umožnia výrobu nových, silných zbraní.
  • Zbieraj vzácne suroviny a var lahodné životabudiče.
  • Priprav sa na divoké súboje s bossmi, prerastenými generálmi klanu žabiakov.
  • Prepadni nádhernému a s citom vytvorenému ručne kreslenému 2D štýlu.


Bonusy Crimson Knight Edition:

  • 3 skiny na zbrane
  • 3 skiny na zbroje a helmy
  • 3 skiny na štíty


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách