Tormented Souls Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tormented Souls - PS5Tormented Souls - Xbox Series X|STormented Souls - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438845
PQubeEN dabing

Tormented Souls [PS4]

Tormented Souls je návratom ku klasickému survival hororu. S čerstvým zvratom v dobrodružstve s pevnou perspektívou sa hra modernizuje pre novú generáciu - keď Caroline Walkerová vyšetruje záhadné zmiznutie dievčat - dvojčiat v strašidelnej nemocnici, z ktorej sa stalo sídlo.

O hre

Tormented Souls je moderná adventúra s pevnou perspektívou, ktorá ponúka modernizovanú schému ovládania a dynamickejšiu kameru pri zachovaní všetkého, vďaka čomu si fanúšikovia tieto hry obľúbili.

Na Winterlake číha niečo zlé - Caroline Walkerovej sa počas vyšetrovania zmiznutia dvojčiat stalo niečo hrozné. Hlboko v noci a nahá vo vani sa Caroline prebudí a je pripútaná k nejakému chátrajúcemu lekárskemu vybaveniu. Musí začať bojovať o život pri skúmaní ohromných sál opusteného sídla.

Aby ste unikli z nemocnice, musíte pomocou rôznych nástrojov a dávno zabudnutých časopisov rozlúštiť stopy a diabolské hádanky a odhaliť tak tajomstvá, ktoré sa v tomto sídle skrývajú. Temné sily a nevýslovnej hrôzy urobia všetko preto, aby zabránili Caroline dostať sa ku pravde. Použite všetko, čo nájdete na boj proti zlu, ktoré číha v temnote.

Brány do inej dimenzie - nič nie je také, ako sa zdá na Winterlake. A keď objavíte zrkadlo v tmavom kúte kaštieľa, Vaše chápanie reality bude postavené pred úplne novú výzvu.

Podarí sa Caroline Walkerovej uniknúť a nájsť pravdu? Podarí sa jej to prežiť?

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách