WRC 10: The Official Game Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA WRC 10: The Official Game - PC DVDWRC 10: The Official Game - PS4WRC 10: The Official Game - PS5WRC 10: The Official Game - Xbox Series X|SWRC 10: The Official Game - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 431929
NACONEN dabing

WRC 10: The Official Game [NSW]

Ocenení recenzentmi a profesionálnymi vodičmi, bola znovu objavená štandardná offroadová simulácia pretekov! Dosiahnite pódiové umiestnenie v sezóne 2021 a pri príležitosti osláv 50. výročia súťaže si znovu prežite to najlepšie z volantu legendárnych automobilov.

Na oslavu 50. výročia šampionátu ponúka WRC 10 úplne novú edíciu Anniversary nabitú novým obsahom a senzáciami. Prežite znovu najintenzívnejšie okamihy od roku 1973 do súčasnosti! Režim histórie WRC 10 podrobí vašim jazdným talentom 19 historických udalostí, ktoré si vyžadujú prispôsobenie sa závodným podmienkam každého časového obdobia.

  • 4 nové trate roku 2021: Estónsko, Chorvátsko, Belgicko a Španielsko.
  • 6 historických mítingov vrátane Akropoly, San Rema, Nemecka a Argentíny.
  • 120 rýchlostných skúšok.
  • 52 oficiálnych tímov zo sezóny 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC).
  • 20 legendárnych automobilov značiek Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota a ďalších ...

    Režim kariéry, ktorý je jednomyseľne považovaný za jeden z najrozvinutejších a najkompletnejších v závodnej hre, bol tiež komplexne inovovaný a teraz obsahuje "Livery editor", takže si môžete vytvoriť svoj vlastný tím a pridať svoje farby do súčasných automobilov!

    Vďaka hyperrealistickému a ultra precíznemu fyzikálnemu motoru WRC 10 ešte vylepšil pocit z jazdy, s lepšou aerodynamickou silou, turbo a brzdením na všetkých povrchoch. Zvukový dizajn bol tiež vylepšený, aby sa posilnilo ponorenie do hry.

    Špeciálne konkurencieschopný eSport s dennými a týždennými výzvami a kluby, kde si môžete vytvoriť svoje vlastné súťaže. Vodiči sa môžu merať proti komunite na svojich vlastných úrovniach.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách