Bloodborne PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 265191
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 9,99 €

Bloodborne [PS4]

Od Hidetaka Miyazakiho a FromSoftware, tvorcov legendárnych RPG Demon’s Souls, Dark Souls a Dark Souls 2 prichádza hra Bloodborne, úplne nová, akciou nabitá RPG prekypujúca nemilosrdnou, neutíchajúcou hrôzou, vyvinutá exkluzívne pre platformu PlayStation 4.

Postavte sa čelom svojmu strachu pri hľadaní odpovedí v starobylom meste Yharnam, teraz prekliatym podivnou endemickou chorobou, ktorá sa šíri ulicami ako požiar. Nebezpečenstvo je neustále prítomné ako tieň v tomto hroznom svete a Vy musíte objaviť svoje najtemnejšie tajomstvá, aby ste prežili.



  • Vydajte sa do hrôzyplného gotického mesta, kde nepríčetnej davy a hrôzostrašné stvorenia číhajú za každým rohom.
  • Ozbrojení s jedinečným arzenálom zbraní, vrátane strelných zbraní a sekáčov, potrebujete dôvtip, stratégiu a reflexy, aby ste dokázali zlikvidovať agilných a inteligentných nepriateľov, ktorí strážia temné tajomstvá mesta.
  • Úžasne detailné gotické prostredie, náladové osvetlenie a vylepšený nový online zažitok.
  • Použite sväté kalichy aby ste získali vstup do siete obrovských podzemných ruín, plných pascí, beštií a odmien, ktoré môžete preskúmať a dobyť sám alebo s priateľmi. Tieto náhodne generované dungeony ponúkajú úplne nové výzvy a môžete ich zdieľať s priateľmi.






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách