Pokémon Scarlet & Pokémon Violet (Dual Pack Steelbook Edition) Nintendo SWITCH

149,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 449910
NintendoEN dabing

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet (Dual Pack Steelbook Edition) [NSW]

Objavte nových Pokémonov! Naučte sa nové podrobnosti o Sprigatitovi, Fuecoco a Quaxly – troch Pokémonoch, z ktorých si vyberiete svojho prvého partnera spolu s ďalšími úžasnými novými Pokémonmi, vrátane legendárnych Pokémonov Koraidona a Miraidona. Chyťte, bojujte a trénujte Pokémonov v regióne Paldea, rozľahlej krajine plnej jazier, týčiacich sa vrchov, pustatín, malých miest a rozľahlých miest. Neexistuje žiadna stanovená cesta, takže môžete voľne dobrodružstvo prostredníctvom troch veľkých príbehov.

O hre

Svet Pokémonov sa vyvinul
V jednom takom príbehu môžete vyzvať Pokémon Gyms v ľubovoľnom poradí, keď sa snažíte dosiahnuť hodnosť šampióna! Preskúmajte dokorán otvorený svet vlastným tempom a prechádzajte po zemi, vode a vzduchu jazdou na legendárnom Pokémonovi, ktorý mení formu – Koraidon v Pokémon Scarlet a Miraidon v Pokémon Violet. Vyberte si buď Sprigatito, Fuecoco alebo Quaxly, aby ste sa stali vaším prvým partnerským Pokémonom predtým, než sa vydáte na cestu cez Paldea.

Zoznámte sa s postavami
Ako jedna z hlavných postáv sa vydáte na svoje dobrodružstvo. Váš outfit sa bude líšiť v závislosti od toho, či hráte Pokémon Scarlet alebo Pokémon Violet. Ktovie, aký príbeh vás čaká. Prvýkrát v sérii sa vo vašej hre objaví jeden z dvoch rôznych profesorov v závislosti od verzie, ktorú sa rozhodnete hrať

Terastalizácia
Pokémoni v regióne Paldea majú schopnosť terastalizovať, aby získali špeciálnu silu. Keď sa Pokémon terastalizuje, nad jeho hlavou sa objaví Tera Jewel ako koruna a telo Pokémona sa leskne ako vybrúsený drahokam. Každý Pokémon má typ Tera, ktorý zostáva neaktívny, kým sa Pokémon terastalizuje. Napríklad väčšina Eevee bude mať normálny typ tera, ale niektoré iné Eevee budú mať typ lietajúceho tera! Keď terastalizovaný Pokémon použije pohyb, ktorý zodpovedá jeho typu tera a aspoň jednému z jeho pôvodných typov, bude sila tohto pohybu ešte väčšia! Terastalizácia je kľúčom k víťazstvu alebo porážke v bitkách v regióne Paldea.

Pokémon Academy
Región Paldea je domovom prestížnej školy, kam prichádzajú ľudia zo všetkých možných regiónov, aby si navzájom zdokonaľovali svoje zručnosti, či už prostredníctvom akademikov alebo bitiek Pokémonov. V hre Pokémon Scarlet a Pokémon Violet sa názov školy, jej emblém, uniformy a ďalšie podrobnosti budú líšiť v závislosti od verzie hry, ktorú hráte. Absolvujte hodiny s jedinečnými učiteľmi, ktorí vám ukážu, čo vedia o boji, biológii Pokémonov a ďalších. Vydajte sa na nezávislé štúdium s názvom Hľadanie pokladu, aby ste získali nové skúsenosti, spoznali nových ľudí a našli svoj vlastný poklad.

Hlbší zážitok s hrou pre viacerých hráčov
Pokémon Scarlet a Pokémon Violet umožňujú hru pre viacerých hráčov (až pre štyroch hráčov). Spolu so základmi série, ako je obchodovanie a boj s Pokémonmi, budete môcť v týchto hrách s ostatnými hráčmi preskúmať rôzne miesta regiónu. Môžete objavovať nových Pokémonov a neznáme oblasti so svojimi priateľmi a rodinou, čím sa vám otvárajú dvere k vzácnejšiemu a zábavnejšiemu dobrodružstvu než kedykoľvek predtým!

Pokémon Scarlet & Violet Dual Pack obsahuje:

  • Hra Pokémon Violet
  • Hra Pokémon Scarlet
  • Steelbook

Trailer

Súvisiace produkty (2)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách