Socha Kratos and Atreus Art Scale 1/10 (God of War)

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
279,99 €
239,99 €
Cena bez DPH: 199,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 457722
Iron

Socha Kratos and Atreus Art Scale 1/10 (God of War)

Exkluzívna deluxe zberateľská soška Kratos and Atreus zo sveta hry God of War, nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

Kratos-Atreus

  • O postave
    Sparťanský bojovník Kratos zažil v gréckej ére mnoho dobrodružstiev, ako napríklad zabránenie vypuknutiu veľkých katastrof a menenie svojho osud. S divokou a arogantnou osobnosťou čelil bohom Olympu a skončil tak, že ho zmanipuloval boh Ares. Výsledkom toho bolo, že keď Kratos zistil, že je jedným z mnohých Diových synov, pomstil sa tým, že zabil svojho nevlastného brata a stal sa novým God of War – videohry, v ktorej je hlavným hrdinom. Jeho pomstychtivá povaha ho priviedla k zničeniu hory Olymp. Kratos, unavený z tejto trajektórie pomsty a ničenia, začal blúdiť svetom a hľadať nový život a po príchode do Škandinávie zmenil svoje myslenie vďaka svojej druhej manželke Laufey a neskôr aj synovi Atreusovi. Dokázal ovládať svoju zúrivosť a správať sa k svojmu synovi oveľa láskavejším spôsobom, ale kvôli svojej bojovníckej povahe musel po smrti Laufey čeliť a bojovať s monštrami a bohmi zo severského kráľovstva a pripravovať na budúcnosť aj svojho zdráhavého syna.
Kratos-Atreus-2

  • O hre
    Ikonická videoherná sága God of War, ktorú vytvoril David Jaffe v roku 2005 a prvýkrát ju videli na PlayStation 2 a Sony, urobila z Kratosa jednu z najpopulárnejších postáv hernej popkultúry, ktorú diváci a kritici uznávajú ako jednu z najlepších. nové postavy z roku 2000, získavanie adaptácií v románoch, komiksoch a samozrejme jeho vlastný rad zberateľských škôl od Iron Studios.

Kratos-Atreus-3
  • Originálna verzia
    Nad ruinami ľadového severského bojiska skáče do boja neľútostný grécky poloboh, kedysi známy ako Duch Sparty, držiac svoju magickú sekeru Leviathan so zúrivým výrazom na bledej tvári, poznačenej červeným tetovaním, aby si uctil svojho brata. Socha gréckeho bojovníka obsahuje oblečenie vhodnejšie pre škandinávske prostredie, celkom odlišné od jeho spartského pôvodu, so spojencom po boku - jeho synom. Chlapec skáče a naťahuje luk, aby vystrelil jeden zo svojich elektrických šípov.
ratos-Atreus-4
  • Dokonalé spracovanie
    Iron Studios predstavuje svoju novú sochu „Kratos and Atreus BDS Art Scale 1/10 – God of War“ s hlavným antihrdinským hrdinom série a jeho synom, ako ich môžete vidieť v hre God of War (2018). Spolu so sochou monštruózneho „Ogre BDS Art Scale 1/10 – God of War“ tvorí diorámu, v ktorej hrdinovia čelia hrôzostrašnému mýtickému stvoreniu. Soška je vyrobená z polystonu s dôkladným spracovaním detailov aplikácií a precíznym sochárskym a maliarskym spracovaním. Meria približne 34 cm, mierka 1:10. Dodáva sa v celofarebnej krabičke.

Vlastnosti sošky

  • Vyrobené z polystonu
  • Detailné záhyby a textúry
  • Autenticky podrobná socha, ručne maľovaná
  • Vypracované na základe hernej predlohy


Rozmery

  • Výška cca 34 cm
  • Šírka cca 31 cm
  • Hĺbka cca 19 cm
  • Mierka 1:10
  • Váha 1,3 kg

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách