Xbox One X 1TB + Gears 5 + Gears of War 1,2,3,4

499,99 €
469,99 €
Cena bez DPH: 391,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 401184
MicrosoftCZ titulky

Xbox One X 1TB + Gears 5 + Gears of War 1,2,3,4 [CYV-00330]

Balenie obsahuje konzolu Xbox One X 1TB, kód na stiahnutie hry Gears 5, kód na stiahnutie hry Gears of War 4, kód na stiahnutie hry Gears of War Ultimate Edition, kódy na stiahnutie hier Gears of War 2 a Gears of War 3, Xbox Ultimate Game Pass 1 mesačné predplatné a skúšobné členstvo v službe Xbox Live Gold na 14 dní!

Najvýkonnejšia konzola všetkých čias. Zažite skutočný výkon.



Xbox_One_X_Gears5


Xbox One X
Nový dizajn
Zahrajte si najlepšiu radu hier, ktoré zahŕňajú aj klasiky pre konzolu Xbox a Xbox 360, všetko na konzole, ktorá bude o 40% menšia ako doteraz a má nový exkluzívny dizajn. Ale nenechajte sa oklamať veľkosťou: s integrovaným napájacím zdrojom a s kapacitou úložného priestoru 1 TB, je konzola Xbox One X najpokročilejšia, akú ste doposiaľ mali možnosť vidieť.

Vizuálna hĺbka
V exkluzívnych tituloch, ako budú napríklad Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale a Crackdown 3 budete mať možnosť zažiť ostrejšie a bohatšie farby. Vďaka vyššiemu pomeru svetelných a tmavých plôch prináša technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) do vašich herných noviniek skutočnú hĺbku vizuálnych prvkov.

4K Ultra HD
4K HD prináša vysoko jasné videá s realistickým pozadím, ktoré získate vďaka štvornásobnému video rozlíšeniu. Budete mať možnosť streamovať 4K videá z rôznych služieb, alebo sledovať vysoko kvalitné Blu-ray filmy v rozlíšení Ultra HD, toto všetko Vám prinesie technológia vysokého dynamického rozsahu, ktorá bude mať ohromnú vernosť obrazu.

IR Blaster
Konzolu Xbox One X si budete môcť nastaviť tak, aby spúšťala iné zariadenia - ako napríklad TV, audio/video prijímače, alebo káblové, či satelitné set-top boxy. Chcete si pustiť hry, alebo sledovať filmy, zabudnite na diaľkové ovládanie, IR funkcia Vám umožní bezproblémovo sledovať všetky filmy, alebo pokojné užívanie si herných titulov.

Nový ovládač
Nová verzia bezdrôtového Xbox ovládača Vám ponúkne vyšší komfort, ktorý podporí elegancia ergonomického dizajnu, ktorá bude obohatená dvojnásobne väčším dosahom. Protišmyková povrchová stavba ovládača umožní vyššiu presnosť pri mierení. Technológia Bluetooth umožní kompatibilitu s PC, tabletmi a telefónmi, ktoré podporujú Windows 10.

  • O 40% menšia konzola s integrovaným zdrojom napájania.
  • Osemjadrový procesor x86 Vám umožňuje okamžite jednoducho prepínať medzi hrou a obľúbenými aplikáciami súvisiacimi so zábavou.
  • Funkcia HDMI pass-through Vám umožňuje sledovať televízne vysielanie prostredníctvom konzoly Xbox, čo z prepínania vstupov robí takmer prehistorickú predstavu.
  • 12 GB pamäte RAM a 1 TB pevný disk poskytujú dostatok miesta pre Vaše hry, ukážky, filmy, aplikácie, hudbu a omnoho viac.
  • Možnosť sledovania filmov a hrania hier v 4K Ultra HD rozlíšení.
  • Pomocou prehrávača diskov Blu-ray môžete sledovať filmy a hrať hry v neuveriteľnom vysokom rozlíšení.
  • Konzola Xbox One X sa spúšťa okamžite, takže je pripravená vždy, keď ste Vy. Pretože menej času stráveného čakaním znamená viac času stráveného hraním.
  • Technológia IR Blaster Vám navyše umožní sledovanie filmov a hranie hier bez použitia ovládačov, konzolu si budete môcť nastaviť tak, že automaticky spustí TV, audio/video prijímač, alebo set-top box.

    Technická špecifikácia:
  • Osemjadrový procesor AMD 2,3 GHz
  • 12 GB super-rýchlej DDR5 pamäte RAM
  • CPU 1.172 GHz, 40 CU, Polaris funkcie, 6.0 TFLOPS
  • HDD s kapacitou 1 TB

    Obsah balenia:
  • Konzola Xbox One X
  • Bezdrôtový Xbox ovládač (s 3,5 mm vstupom na slúchadlá)
  • HDMI kábel (podpora 4K)
  • AC napájací kábel
  • Kód na stiahnutie hry Gears 5
  • Kód na stiahnutie hry Gears of War 4
  • Kód na stiahnutie hry Gears of War 3
  • Kód na stiahnutie hry Gears of War 2
  • Kód na stiahnutie hry Gears of War Ultimate Edition
  • Xbox Ultimate Game Pass 1 mesačné predplatné
  • 14 denné predplatné služby Xbox Live Gold



    Gears 5
    Svet Sera sa rúca, vaši nepriatelia sa spájajú. Závislosť ľudstva od technológie sa stala jeho pádom a nepriatelia sa spájajú pri snahe odstrániť všetkých preživších. V úlohe Kait sa vydávate na cestu odhalenia pôvodu Locustu a bojovať s vašou jednotkou pre ochranu všetkého, čo zostalo.

  • Hrajte osamote alebo s priateľom v režime lokálneho multiplayeru na rozdelenej obrazovke alebo v režime online kooperácie. Vďaka funkcii cross-play si môžete zahrať s hocikým na konzolách Xbox One alebo s PC.
  • Lietajte ponad ľadovce, preplávajte púšte a zostúpte do potopených ruín, v ktorých nájdete najväčší a najrozmanitejší svet, aký ste doposiaľ v sérií Gears mohli vidieť.
  • Možosť hry každého režimu v 4K Ultra HD rozlíšení s omračujúcim HDR a pri hladkých 60 fps.
  • Ďalšie režimy, vymoženosti a súťažné režimy budú ohlásené.



    Gears of War 4
    Začína sa nová sága, jeden z najoslavovanejších sérií video hier všetkých čias. Po tesnom uniknutí po útoku na ich dedinu, JD Fenix a jeho priateľia, Kait a Del musia oslobodiť svojich milovaných a nájsť pôvod nového, príšerného nepriateľa.

    Nikdy nebojujte osamote - Užite si kooperatívny mód pre dvoch hráčov, lokálne za využitia rozdelenej obrazovky, na Xbox Live , alebo LAN. Druhý hráč má možnosť si zvoliť medzi postavami Kaith a Del.

    Vylepšené možnosti krytia v súbojoch - Nové pohyby v súbojoch na blízko a popravy s nožom na blízko premenia každý kus krajiny, kde je možnosť sa ukryť na ofenzívne možnosti pre hráčov.

    Nové brutálne zbrane - Úžasný arzenál nových zbraní zahŕňa Buzzkill a Dropshot, ktoré môžu strieľať okolo, alebo ponad úkryty a zasypať nepriateľov deštrukciou zo všetkých uhlov.

    Explozívny Versus Multiplayer mód - Súperte online v nových, alebo obľúbených herných módoch, všetky na špecializovaných 60 fps serveroch. Nové vizuálne systém hodnotenia bude znamenať férové párovanie pre sociálnych, súťaživých a profesionálnych hráčov.

    Gears of War 4 obsahuje kompletnu kolekciu Gears of War pre Xbox 360. Zahrajte si originálnu trilógiu Gears of War a Gears of War: Judgment, vďaka kotrým si môžete užiť viac ako 50 hodín hry.



  • 25 rokov po vyvrcholení Gears of War 3, popohnaný sériou divných zmiznutí, musí JD Fenix prijať dedičstvo svojho otca a dať sa do boja s novým, hrozivým nepriateľom.
  • Užívajte si kooperatívny mód pre dvoch hráčov lokálne s rozdelenou obrazovkou, alebo vďaka Xbox Live, alebo LAN. Druhý hráč má možnosť výberu medzi postavami Kait a Del.
  • Nové pohyby v súbojoch na blízko a popravy nožom na blízko, vďaka ktorým meníte každý úkryt na možné útočisko.
  • Ohromný arzenál zbraní, niektoré dokážu strieľať okolo, alebo ponad prekážky a prekvapiť nepriateľov.
  • Súperte online na špecializovaných 60 fps serveroch. Taktiež využite novýc rebríčkový systém, ktorý lepšie zaradí hráčov podľa ich schopností.



    Gears of War 3
    Gears of War 3 je veľkolepým záverom jednej z najpozoruhodnejších a najoslavovanejších videoherných ság a jedného z najobľúbenejších titulov v histórii konzoly Xbox. Predalo sa z nej viac ako 12 miliónov kusov na celom svete. Hra prichádza exkluzívne pre konzolu Xbox 360 a vtiahne Vás do trýznivého príbehu nádeje, prežitia a bratstva.

    Dej hry sa odohráva 18 mesiacov po udalostiach z Gears of War 2 a páde pozemskej pevnosti Jacinto. Marcus, Baird, Dom a jednotka Delta pokračujú vo svojom boji za zachránu ľudskej civilizácie. Okrem boja proti horde Locust musia čeliť novým hrozbám. Hlboko pod povrchom infikuje planétu zvnútra hrôzostrašné nové nebezpečenstvo. Ľudia, ktorí prežili sú roztrúsení, civilizácia je v troskách a Marcusovi a jeho druhom bojujúcim za záchranu ľudskej rasy sa míňa čas.



  • Pútavý filmový príbeh, ktorý Vás vtiahne do dôverne známej intenzívnej akčnej hrateľnosti.
  • Zažite impozantné finále trilógie Gears of War a bojujte spolu s jednotkou Delta za záchranu ľudstva. Spoznajte osud Marcusa a jeho druhov, ktorí prežili, v tomto pohlcujúcom a emocionálnom príbehu.
  • Hra stavia na hrateľnosti série, ktorá definovala celý žáner a vtiahne Vás do nesmierne napínavej akcie. Posledná kapitola tejto ságy predstavuje nové hrateľné postavy z koalície COG a nové výzvy s hrôzostrašnými nepriateľmi.
  • Gears of War 3 posúva možnosti ohromujúcich vizuálnych efektov na konzole Xbox 360. Prostredníctvom najnovšieho pokroku technológie Unreal Engine 3 hra prináša vylepšenú grafiku, animácie a osvetlenie, ktoré Vás vtiahnu do zničenej krásy bohatých prostredí.
  • Multiplayerový zážitok 5 na 5, rovnako ako kooperatívna kampaň pre štyroch hráčov.
  • Nové multiplayerové režimy vrátane režimu Beast Mode, ktorý ponúka nový pohľad na hru, kde si môžete vyskúšať úlohu hordy Locust v jej najrôznejších variáciách!
  • Nové mapy, ako napríklad Trenches, v ktorej sa predstavuje pôsobivá piesočná búrka, ktorá znižuje Vašu viditeľnosť, ale tiež Overpass, Mercy, Checkout, a Thrashball.
  • Nové zbrane ako Bayonte Charge, Retro Lancer, Sawed-off Shotgun, OneShot (ťažká ostreľovacia puška, ktorá strieľa aj cez štíty, alebo kryt), Incendiary Grenade, Digger Launcher a niekoľko jemných zlepšení starých obľúbených Hammerburst a Classic Lancer.

    Gears of War 2
    Pokračovanie Xbox 360 hry číslo jedna – Gears of War je výrazne temnejšie, výpravnejšie, rozsiahlejšie. K dispozícii je nová technika, obrie príšery, zničiteľné prostredie, vylepšené zbrane, nové postavy, či odhalenie pozadia mnoho nejasností z prvého dielu.

    Skrátka komu prvý diel imponoval, bude pri hraní singleplayeru spokojný. Expandoval ale i multiplayer, ktorý Vám umožňuje i v co-op, nastaviť si vlastnú obtiažnosť, takže elitný vojak môže sprevádzať začiatočníka a pritom si nemusí nastavovať najnižšiu obtiažnosť.

    Rovnako ako minule sú kľúčovými postavami Marcus a Dom, stretnete však na svojej strastiplnej ceste tiež nové tváre. Z postáv pribudli duchovne ladený bojovník Tai Kaliso, militantný diktátor Chairman Prescott, tvrďas Dizzy a Maria Santiago, Domova žena. Kampaň je pritom rozdelená na štyri akty po šiestich kapitolách a celková hracia doba sa pohybuje okolo dvanástich hodín.

    Gears of War Ultimate Edition
    Zažite hru, ktorá začala jednu z najslávnejších ság v oblasti videohernej zábavy v Gears of War (Ultimate Edition). Strieľačka, ktorá definovala prvú generáciu HD hier bola starostlivo prepracovaná v rozlíšení 1080p, modernizovaná pre konzolu Xbox One a je plná nového obsahu, vrátane piatich kapitol kampane, ktoré neboli nikdy vydané na žiadnej konzole Xbox.

    Gears of War je taktická akcia/horor z pohľadu tretej osoby, kde sa zhostíte úlohy Marcusa Fenixa. Tento zneuctený bývalý vojnový hrdina, hľadajúci osobné vykúpenie, vedie svoj tím proti náporu nemilosrdných bojovníkov z pekla. Ponorenie do zážitku je tak intenzívne a emocionálne, že hrať túto hru je ako ovládať akčný film.

    Gears of War využíva úchvatný Unreal 3 Engine pre vytvorenie kinematografických, HD vizuálov pre herný zážitok, ktorý skutočne ohlasuje novú generáciu hrania. Zažite krásne renderované interaktívne prostredia a postavy tak realistické, že sa zdajú byť vytvorené z mäsa a kostí. Vizuály novej generácie vytvárajú svet, v ktorom sú aj tie najmenšie detaily rozoznateľné aj v tých najväčších bitkách.

  • Rozsiahly herný svet, nezabudnuteľné postavy a epický príbeh ako v intenzívnom akčnom filme. Dramatická herná kamera a presvedčivý príbeh oživujú brutálne, emocionálne nabité zážitky. Ovládajte Marcusa Fenixa a jeho palebný tím a postavte moderné ľudské technológie proti drvivej a hroznej Horde Locust.
  • Všetky herné režimy, úrovne a scenáre sú určené pre kooperatívnu tímovú hru (s ľudskými, alebo AI ovládanými spoluhráčmi). Po prvýkrát sú AI ovládaní spoluhráči nerozoznateľní od ľudských hráčov. Pohybujú sa inteligentne, efektívne vykonávajú rozkazy a v prípade potreby hľadajú kryt a bránia sa. Čaká Vás bohatší kooperatívny zážitok ako kedykoľvek predtým a to najmä prostredníctvom jedinečných postáv, s ktorými musíte spolupracovať, aby ste prežili.
  • Gears of War ohlasuje novú generáciu herných konzol s nevídanou grafikou. Technológia Unreal 3 Engine posúva HD grafiku na novú úroveň a vyzdvihuje aj tie najmenšie detaily aj v najväčších bitkách. Čaká Vás bohatý dynamický svet s neuveriteľnou úrovňou detailov. Postavy ožívajú vďaka neuveriteľnej kvalite modelov a animačnému systému s integrovanou fyzikou, vďaka ktorej skutočne reagujú inteligentne na udalosti, ktoré sa dejú okolo nich.
  • V hre Gears of War je bojisko smrtiacim miestom. Hlúpo postávať vonku znamená zomrieť. Ak chcete prežiť, musíte sa kryť pomocou interaktívneho a dynamického prostredia, zatlačiť nepriateľa krycou paľbou a využiť svoje zbrane a spoluhráčov, aby ste preľstili a porazili desivých nepriateľov.
  • Gears of War stelesňuje novú generáciu Xbox Live zážitkov a rozširuje ich ešte ďalej. Zažiť môžete individuálne vytváranie hier, zobrazovať hráčske štatistiky, získavať achievmenty, prispôsobovať svoje hry a budovať a prispôsobovať si svoje hráčske profily.

    Ultimate Edition obsahuje navyše:

  • Každý aspekt pôvodnej hry Gears of War, vrátane osvetlenia, prostredia, postáv a filmových scén od základu kompletne prepracovaný v plnom 1080p.
  • Päť vzrušujúcich misií kampane, ktoré ste nikdy predtým nemohli hrať na žiadnej konzole Xbox, a ktoré sledujú príbeh jednotky Delta Squad pri ich boji o Timgad Station.
  • Päť Gears of War komiksov, ktoré si môžete odomknúť a prečítať v hre.



    Pre hranie online hier a využívanie členstva Xbox Ultimate Game Pass a Xbox Live GOLD potrebujete pripojenie k sieti internet!

    Niektoré funkcie vyžadujú prítomnosť senzoru Kinect pre Xbox One!


  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách